MIHINA UDOVICA ŽARI I PALI U ŠESTOJ DECENIJI: Arijana ostavila prolaznike bez daha, ali i pratioce (FOTO)

Autor:

Sport

04.07.2024

14:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Za gospođu Mihajlović vreme kao da stoji.

MIHINA UDOVICA ŽARI I PALI U ŠESTOJ DECENIJI: Arijana ostavila prolaznike bez daha, ali i pratioce (FOTO)

Foto: Instagram.com/ariannamihajlovic

Siniša i Arijana Mihajlović

Arijana Mihajlović ostala je udovica 16. decembra 2022, kada je naš proslavljeni fudbaler i fudbalski trener Siniša MIhajlović izgubio bitku s opakom bolešću leukemijom. Otad do danas njegova lepša polovina redovno na društvenim mrežama objavljuje emotivne i srceparajuće poruke jer ne može da prežali što je Miha otišao, usput prateći sve važnije datume za svoju porodicu.

Ovog leta Arijana i njeni najmiliji ponovo su otišli na letovanje na mesta na jugu Italije na koja su išli i sa Sinišom, a jedan od odlazaka na plažu udovica je iskoristila za fotografisanje. Ona je tu sliku objavila na društvenim mrežama, pa su svi mogli da vide kako izgleda žena koja drži do sebe i za koju vreme kao da je stalo iako je uveliko zakoračila u šestu deceniju.

Naime, Arijana (52) pokazala je kako izgleda u kupaćem kostimu i svi su ostali bez daha. Mada to i nije neko čudo imajući u vida je u pitanju bivša manekenka. Arijana je pozirala u minijaturnom kupaćem, a njene grudi su bile u prvom planu. Očekivano, ona je izazvala veliku buru, a pozitivni komentari su samo počeli da se nižu.

 

 

Podsetimo, Arijana Mihajlović odrasla je u porodici čiji je život tokom devedesetih bio ispunjen jednostavnošću i toplinom doma. Međutim, Arijana je svoj put usmerila ka svetu  televizije, gde je njen talenat brzo prepoznat. Njeno ime postalo je sinonim za glamur kada se pojavila kao zvezda nekoliko  televizijskih emisija. Posebno se istakla u emisijama kao što su “Luna park”, gde je šarmirala publiku rame uz rame sa Fabriciom Fricijem, i “Oni koji igraju fudbal”, gde je fudbalska strast pronašla svoj televizijski izraz.

Njena popularnost nije ograničena samo na televizijske ekrane. Arijana je postala prava  zvezda i na društvenim mrežama, gde njene fotografije odišu elegancijom i lepotom. Na Instagramu, posebno, deli momente iz svog života, od očaravajućih ličnih slika do toplih porodičnih trenutaka, privlačeći pažnju i oduševljenje svojih pratilaca. Arijana Mihajlović je žena koja je svojim radom i prisustvom na društvenim mrežama uspela da spoji svetlost kamere sa svetlošću porodičnog života.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading