MIHINA UDOVICA U SUZAMA! Nova porodična TRAGEDIJA! ARIJANA SLOMLJENA: Sa tobom odlazi deo mog srca!

Autor: M. M.

Sport

17.04.2024

08:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tužne vesti iz Italije.

MIHINA UDOVICA U SUZAMA! Nova porodična TRAGEDIJA! ARIJANA SLOMLJENA: Sa tobom odlazi deo mog srca!

Foto: Instagram.com/ariannamihajlovic/printscreen

Porodica Mihajlović ponovo je zavijena u crno nakon što je Arijana Mihajlović izgubila oca, samo godinu i po nakon što je preminuo njen suprug Siniša Mihajlović. Ova nova porodična tragedija ostavila je javnost u šoku, dok su brojni prijatelji i poštovaoci porodice izrazili saučešće i pružili podršku putem društvenih mreža.

Arijana Mihajlović se oglasila na svom Instagram profilu gde je podelila srceparajuću poruku posvećenu svom ocu.

- Sa tobom ode još jedan deo mog srca. Počivaj u miru, tata - napisala je Arijana uz emotivnu fotografiju sa ocem. Ova poruka jasno pokazuje koliko je Arijana bila bliska sa ocem i koliko je njegovo prisustvo značilo u njenom životu.

 

 


Ova nova tragedija dolazi nakon što je porodica Mihajlović već bila suočena sa gubitkom Siniše Mihajlovića, legendarnog srpskog fudbalera, koji je preminuo 16. decembra 2022. godine nakon teške bolesti. Njegova smrt ostavila je veliku prazninu u svetu sporta i među njegovim brojnim poštovaocima.

Porodica Mihajlović nije sama u ovim teškim trenucima, jer su brojni prijatelji, kolege iz sveta sporta i poštovaoci izrazili saučešće i pružaju podršku putem društvenih mreža. Njihove reči ohrabrenja i saosećanja pružaju porodici Mihajlović snagu da prevaziđu ove teške trenutke.

Ova nova porodična tragedija još jednom ističe važnost zajedništva i podrške u teškim vremenima. Porodica Mihajlović, uprkos svojoj slavi, pokazala je koliko je važno imati podršku i ljubav oko sebe u trenucima gubitka i tuge.

Siniša Mihajlović ostaje upamćen kao jedan od najvećih srpskih fudbalera, ali i kao borac koji je hrabro vodio bitku sa teškom bolešću. Njegovo nasleđe će živeti kroz sećanja, priče i dostignuća koja je ostvario tokom svoje impresivne karijere.

 

 


BONUS VIDEO

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading