MILOJEVIĆ PRELOMIO: Šampion pali motore! I oni su našli svoje mesto na spisku trofejnog stručnjaka!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

17.06.2024

07:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šampion "pali motore"...

MILOJEVIĆ PRELOMIO: Šampion pali motore! I oni su našli svoje mesto na spisku trofejnog stručnjaka!

Foto: Starsport

I dok su jubitelji fudbala na Starom kontinentu usmereni ka mečevima Evropskog prvenstva, za klubove odmora nema i započinju su pripremama za ono što ih očekuje u narednom periodu.

Crvena zvezda ima ogromna očekivanja od te generacije, a plan je da tokom takmičarske 2024/25. pojedinci iz te selekcije povremeno dobijaju šansu u prvom timu.

Pripreme sa prvim timom Crvene zvezde u ponedeljak 17. juna će početi petorica kadetskih reprezentativaca Srbije. Vladan Milojević je na prozivku pozvao Andriju Maksimovića, Veljka Milosavljevića, Đorđa Rankovića, Vasilija Kostova i Aleksu Vasilića. Dečaci rođeni 2007. i 2008. godine dobili su na taj način nagradu za odličan napredak, kvalitetne igre na Prvenstvu Evrope za kadete na Kipru i titulu u Kadetskoj ligi Srbije.

Crvena zvezda ima ogromna očekivanja od te generacije, a plan je da tokom takmičarske 2024/25. pojedinci iz te selekcije povremeno dobijaju šansu u prvom timu. Na pripremama će se naći i nekoliko godina, ili dve mlađi igrači, a očekuje se da pripreme sa prvim timom prođe i Veljko Vukojević.

Republika

Foto: FK Crvena zvezda

Andrija Maksimović je igrač od kojeg na Marakani mnogo očekuju

 

Izvesno je da će svi nabrojani biseri odraditi bazični deo priprema na Zlatiboru, a neko od njih ili svi će potom i u Rusiju. Tamo će crveno-beli igrati tro prijateljske utakmice, izvesno je da su riali Zenit i argentinski Tigre. Moguć je duel i sa Bešiktašom.

Crvena zvezda ima velike nade u ove mlade talente i očekuje se da će se njihov napredak pratiti sa velikom pažnjom. Svi ljubitelji fudbala sa nestrpljenjem očekuju da vide kako će se ovi momci snaći u seniorskom fudbalu. Srećno momci.

Da podsetimo, izabranici trenera Vladana Milojevića prethodne sezone su se okitili novom, četvrtom uzastopnom dulom krunom u srpskom fudbalu, a svi se u klubu nadaju da će uz novi plasman u Ligu šampiona. narednu takmičarsku godinu obeležiti i osvajanje osme uzastopne šampionske titule.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading