NE MOŽE BEZ NAJVEĆE LJUBAVI! Dragović opet u Zvezdi! Bivši kapiten se VRATIO! (FOTO)

Autor:

Sport

23.06.2024

16:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Doskorašnji vođa crveno-belih posetio ekipu na zlatiborskim pripremama.

NE MOŽE BEZ NAJVEĆE LJUBAVI! Dragović opet u Zvezdi! Bivši kapiten se VRATIO! (FOTO)

Foto: Starsport

Na utakmici protiv Čukaričkog, kada su fudbaleri Crvene zvezde proslavili sedmu uzastopnu titulu Superlige, a četvrtu "duplu krunu" zaredom, poslednji ples u dresu srpskog šampiona odigrao je Aleksandar Dragović.

Sada već bivši kapiten na emotivan način oprostio se od voljenog kluba, a da mu je Zvezda zauvek u srcu pokazao je i po odlasku sa Marakane.

Više puta tokom prethodnog meseca, nekadašnji austrijski reprezentativac oduševljavao je zvezdaše navijačkim pesmama koje je slušao tokom odmora, dok je sada našao za shodno i da poseti dojučerašnje saigrače.

 

 

Nema sumnje da je deda Zlativoje usadio bezgraničnu ljubav unuku Aleksandru prema Crvenoj zvezdi, te je ispunio san i postao legenda na Marakani.

Kada god bude bio u Ljutice Bogdana, dobiće ovacije, aplauze, skandiranje…. Nakon tri godine je završio prelepu odiseju i sada okreće novi list – najverovatnije u Austirji iz Beča.

Međuti, dok ima slobodno vreme, Zvezda ne može da mu izađe iz misli. Iako je razdužio opremu srpskog šampiona, Aleksnadar Dragović se pojavio na pripremama Crvene zvezde.

Došao je na Zlatiboru da poseti svoje bivše saigrače i drugove za ceo život. Doskorašnji kapiten je iznenadio crveno-bele i dao im podršku u pripremi za novu sezonu.

Podsetimo, fudbaleri Crvena zvezde počeli su pripreme 17. juna, dok će na međunarodnoj sceni startovati u plej-ofu za Ligu šampiona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading