PARTIZAN DOBIO VELIKO POJAČANJE PRED KVALIFIKACIJE ZA LŠ: Velika želja Stanojevića stigla u Humsku

Autor:

Sport

24.06.2024

16:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stiže iz Turske.

PARTIZAN DOBIO VELIKO POJAČANJE PRED KVALIFIKACIJE ZA LŠ: Velika želja Stanojevića stigla u Humsku

Foto: FK Partizan

Nihad Mujakić

Nihad Mujakić - Novo pojačanje Partizana

Nakon što je Partizan već doveo Đorđa Jovanovića, klub je zvanično potvrdio i dolazak Nihada Mujakića kao drugog pojačanja za narednu sezonu. Mujakić dolazi iz turskog Ankargučua i potpisao je trogodišnji ugovor sa crno-belima. Nakon uspešno obavljenih lekarskih pregleda, pridružiće se ekipi na pripremama u Sloveniji.
Iskustvo i kvalitet

Nihad Mujakić je ponikao u Sarajevu, a svoju karijeru gradio je u inostranstvu, igrajući za klubove poput Kortrajka u Belgiji, splitskog Hajduka i Beverena. Nakon povratka u Sarajevo, preselio se u Tursku gde je nosio dres Ankargučua. Njegove dobre igre u Turskoj donesele su mu i poziv u reprezentaciju Bosne i Hercegovine, što dodatno naglašava njegov kvalitet i potencijal.

 

 


Insistiranje trenera Stanojevića

Na njegovom dolasku u Partizanu posebno je insistirao trener Aleksandar Stanojević, koji je imao prilike da se upozna sa Mujakićevim kvalitetima dok je vodio Konjaspor u Turskoj prošle sezone. Stanojević veruje da će Mujakić biti značajno pojačanje za ekipu i doprineti ostvarenju sportskih ciljeva.

Finansijski detalji transfera

Prema nezvaničnim informacijama, Partizan će za Nihada Mujakića platiti 850.000 evra u dve rate, uz dodatnu klauzulu koja mu obezbeđuje 20% od naredne prodaje. Ovo je još jedan pokazatelj ozbiljnosti i ambicija crno-belih u pogledu jačanja tima.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading