SUTRA ISTIČE ULTIMATUM VUČELIĆU I VAZURI! Raspad sistema u Humskoj! Ova SLIKA je ZGROZILA svakog navijača Partizana! (FOTO)

Autor:

Sport

22.06.2024

18:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Navijači zahtevaju hitan odlazak aktuelne uprave.

SUTRA ISTIČE ULTIMATUM VUČELIĆU I VAZURI! Raspad sistema u Humskoj! Ova SLIKA je ZGROZILA svakog navijača Partizana! (FOTO)

Foto: instagram.com/printscreen/pbg.news

Ne smiruje se situacija u Partizanu, posle protesta grobara ispred Terazijske česme i zahteva da aktuelna uprava na čelu sa Miloradom Vučelićem i Milošem Vazurom napusti trofejni kolektiv.

Navijači crno-belih, uz podršku legendi kluba iz Humske koje su potpisima dali glas za smenu vrhuške "parnog valjka", ne odstupaju od namere za korenitim promenama, a apel za spas Partizana traje svakodnevno.

Srpski vicešampion je, podsetimo, sedmu godinu zaredom ostao bez titule, što je dovelo do izliva nezadovoljstva i zahteva promena na svim nivoima.

Predsednik Milorad Vučelić i generalni direktor Miloš Vazura dobili su ultimatum navijača da do sutra napuste klub, dok će se u suprotnom grobari rešiti na još odlučnije korake, kako bi do kraja istrajali u nameri.

Poslednja slika koja dolazi sa stadiona Partizana, najbolje odslikava u kakvom je stanju stadion u Humskoj.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @pbg.news

 

Naime, ruglo koje se može videti na društvenim mrežama u velikoj meri narušava ugled crno-belih, jer su po svemu sudeći aktuelni vlastodršci fokusirani samo na čuvanje fotelja.

Partizan će, podsetimo, u 2. kolu kvalifikacija za Ligu šampiona igrati protiv Dinama iz Kijeva, a prvi meč igraće se u Poljskoj, gde će ukrajinski velikan biti domaćin zbog ratne situacije u njihovoj zemlji.

- Svi znamo kakvu jačinu imaju kvalifikacije za Ligu šampiona, kao i svaki tim pojedinačno koji je njihov učesnik. Imamo samo četiri nedelje ispred nas, ali i veliki motiv da se pokažemo u najboljem svetlu protiv jedne ekipe kakva je Dinamo - rekao je Ivica Kralj, sportski direktor crno-belih posle žreba u Nionu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading