BIVŠI TRENER ZVEZDE UPOZORIO PIKSIJA NA KARNIČNIKA: Reprezentativac Slovenije pokazao kvalitet! (VIDEO)

Autor:

Sport

20.06.2024

23:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slovenci umalo da pobede.

BIVŠI TRENER ZVEZDE UPOZORIO PIKSIJA NA KARNIČNIKA: Reprezentativac Slovenije pokazao kvalitet! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Srpska fudbalska reprezentacija osvojila je bod protiv Slovenije (1:1) u drugom  kolu Evropskog prvenstva u Nemačkoj, zahvaljujući golu Luke Jovića u poslednjim sekundama utakmice. Za Slovence je pogodio Žan Karničnik u 69. minutu istrčao je po desnoj strani i umakao defanzivcima naše ekipe, a na kraju je spretnim udarcem desnom nogom savladao Predraga Rajkovića.

Upravo je ovom sjajnom igraču pričao i nekadašnji trener Crvene zvezde Slaviša Stojanović koji je za Republiku govorio o ovom meču. 

Foto: www.profimedia.rs

Slaviša Stojanović

- To je veoma kompaktna reprezentacija, sve što joj se ponudi iskorišćava. Tu su Šeško, Stojanović i Šporar i u neku ruku i Karničnik na jednoj i Mlakar na drugoj strani. To su sve igrači koji napadaju prostor i traže dubinu i tu Slovenija mnogo ne komplikuje, odmah se traži dubina i napadanje prostora, tu stvaraju velike probleme, jer su mnogo brzi. Igraju dugim loptama koje idu u prostor, a ne na igrača. Napadaju prostor, Srbija na to treba da obrati pažnju i na utrčavanje iz drugog plana, gde trojica ili četvorica napadaju. Takođe i šut sa distance je veoma opasan, videli smo Šeška kako to radi. A među prostoru tu su Ješnik i Gnezda Čerin koji isto mogu da budu opasni sa distance - rekao je Stojanović.

Srbija u poslednjem kolu grupne faze igra protiv Danske i samo pobeda dolaziti u obzir ''orlovima'', ali sa druge strane bilo bi idealno da Englezi pobede Slovence.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading