ENGLESKI NOVINAR SRAMNO PROVOCIRAO PIKSIJA: Selektor Srbije mu odgovorio na GOSPODSKI način!

Autor:

Sport

20.06.2024

17:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Piksi pokazao manire.

ENGLESKI NOVINAR SRAMNO PROVOCIRAO PIKSIJA: Selektor Srbije mu odgovorio na GOSPODSKI način!

Foto: Tanjug/AP

Posle meča između fudbalske reprezentacije Srbije i Slovenije na Evropskom prvenstvu u fudbalu, selektor Dragan Stojković Piksi je dao izjavu o samom meču, ali je takođe bio suočen sa pitanjem novinara Dejli Mejla u vezi sa potencijalnim napuštanjem takmičenja. Naime, novinar je postavio pitanje u vezi sa prethodnom izjavom Fudbalskog saveza Srbije o mogućem napuštanju takmičenja ukoliko se savezi Hrvatske i Albanije ne kazne zbog uvredljivog povika "Ubij Srbina".

Selektor je hladno odgovorio na ovo pitanje, ističući da je bitno fokusirati se na utakmicu i da mu pitanje o mogućem napuštanju takmičenja nije bitno. 

-Hvala za pitanju, ali pitajte me nešto o utakmici. Za mene to nije bitno - poručio je Piksi.

Ovom reakcijom, Stojković je jasno stavio do znanja da želi da se fokusira na sportske događaje na terenu, a ne na političke ili kontroverzne teme koje bi mogle da odvuku pažnju sa same sportske borbe. Takođe, Piksi je pokazao da poseduje izuzetne manire i da je pravi gospodin i tako ''oduvao'' sramnog engleskog novinara.

Od 18 časova igraju Engleska i Danska, a to je jako bitan meč za Srbiju. Podsetimo, ukoliko Danci izgube, ''orlovi'' bi pobedom protiv ove skandidavske zemlje u posldenjem kolu obezbedili plasman u nokaut fazu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading