HEROJ SRBIJE OTVORIO DUŠU NAKON GOLA PROTIV SLOVENIJE: Evo šta je poručio Luka Jović! (VIDEO)

Autor:

Sport

20.06.2024

18:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler Milana spasio Srbiju poraza.

HEROJ SRBIJE OTVORIO DUŠU NAKON GOLA PROTIV SLOVENIJE: Evo šta je poručio Luka Jović! (VIDEO)

Foto: Tanjug/NEMANJA JOVANOVIĆ

Fudbalska reprezentacija Srbije remizirala je u drugom meču Evropskog prvenstva sa Slovenijom - 1:1 (0:0). Ponovilo se odlično drugo poluvreme iz Gelzenkirhena, ali se ponovila i - užasna realizacija. Heroj ''orlova'' bio je Luka Jović koji je postigao pogodak u poslednjem minutu i ostavio šanse našem nacionalnom timu za prolazak u nokaut fazu.

Jović je nakon utakmice izneo svoje utiske.

- Dali smo svoj maksimum i uzeli bod. Nadam se da će nam ovaj remi značiti i da ćemo proći dalje. Odigrali smo dve jako dobre utakmice protiv Engleza i ovu danas. Vreme je bilo teško za igranje. Slovenija je jako kvalitetan protivnik, napadaju u visokom ritmu, igraju fajterski fudbal. Mislim da ih mnogi potcenjuju, a ja sam pozitivno iznenađen načinom na koji igraju. Mogli su da pobede, ali mogli smo i mi, na kraju 1:1 je najrealniji rezultat - naveo je Jović i dodao:

- Mi smo i protiv Engleza i Slovenaca išli na pobedu, tako ćemo isto i protiv Danaca. Smatram da smo odigrali dve dobre utakmice. Treba da se spremimo i pripremimo što bolje za utakmicu protiv Danske koja je isto jedna jako kvalitetna ekipa, neprijatna za igranje i da pokušamo da uzmemo tri boda - istakao je fudbaler Milana.

Jović poručuje da bi voleo prolaz u narednu fazu, ali da on ne da gol.

- Gol protiv Škotske nam nije puno doneo, nadam se da će ovaj da nam donese. Smatram da sam imao dobru sezonu, tako da samopouzdanja imam, a ovaj gol znači za samopouzdanje, ali nije bitno ko će da postigne golove, već ekipa. Voleo bih da pobedimo sledeću utakmicu, a da ja ne da gol - jasan je Jović.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading