MITROVIĆ OTKRIO ŠTA ĆE URADITI PRED MEČ ENGLEZA I DANACA: Evo šta je napadač Srbije poručio!

Autor:

Sport

20.06.2024

17:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

''Imamo dva dana da se oporavimo mentalno i fizički'' - naveo je Mitrović.

MITROVIĆ OTKRIO ŠTA ĆE URADITI PRED MEČ ENGLEZA I DANACA: Evo šta je napadač Srbije poručio!

Foto: Tanjug/AP

Fudbalska reprezentacija Srbije odigrala je 1:1 sa Slovenijom u drugom kolu Grupe C Evropskog prvenstva. Meč je bio pun uzbuđenja, a jedan od ključnih igrača, Aleksandar Mitrović, imao je nekoliko izglednih prilika, ali nije uspeo da pronađe put do mreže.

Mitrović je imao nekoliko izglednih prilika tokom meča, uključujući i pogodak prečke u drugom poluvremenu. Iako je propustio nekoliko šansi, on i dalje čeka na svoj prvi pogodak na prvenstvu. Posle meča, izrazio je nadu da će mu se sreća osmehnuti u narednim utakmicama.

- Mislim da smo ušli malo defanzivnije, ali opet kažem, i Slovenci su dobro ušli u u utakmicu. Jako dobro su nas skautirali, pravili su višak na pozicijama po strani i bili su bolji u prvom poluvremenu. I pored toga smo imali nekih par polušansi gde smo mogli da damo gol. Drugo poluvreme smo bili hrabriji na lopti, dominirali smo i onda smo primili gol kako samo mi znamo da primimo. Na kraju smo dali sve od sebe i s obzirom na okolnosti smo zaslužili remi. Oni su bili bolji u prvom, mi u drugom poluvremenu i bod je velik kao kuća - rekao je Mitrović.

Mitrović se osvrnuo i na utakmicu između Engleske i Danske koja je jako bitno za Srbiju.

- Jeste, bila je teška utakmica i fizički i mentalno, ali smo ovde da damo maksimum, imamo dva dana da se oporavimo. Pratićemo večeras rezultat i moraću par poziva da obavim pred tu poslednju utakmicu, pomoć Engleza isto da oni odigraju najbolje što mogu. Imamo dva dana da se oporavimo mentalno i fizički, da se spremimo i da pokušamo da dobijemo utakmicu protiv Danske - naveo je napadač Srbije.

Dotakao se i promašenih prilika.

- Bože zdravlja, šta ćeš, to je fudbal, milimetri odlučuju, ali uveren sam da će doći kad je najpotrebnije - zaključuo je Aleksandar Mitrović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading