SRPKINJE UBEDLJIVE I U REVANŠU! Dame spakovale ČETIRI komada Slovačkoj!

Autor:

Sport

04.06.2024

20:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sjajna igra izabranicia Dragiše Zečevića.

SRPKINJE UBEDLJIVE I U REVANŠU! Dame spakovale ČETIRI komada Slovačkoj!

Foto: fss.rs

Ženska fudbalska reprezentacija Srbije ostvarila je ubedljivu pobedu nad Slovačkom rezultatom 4:0 (1:0) u četvrtom kolu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Ova važna pobeda donosi Srbiji deseti bod nakon četiri odigrana kola, čime se izjednačila na prvom mestu tabele grupe B2 sa reprezentacijom Škotske.

Blistala je Jovana Damjanović, koja je postigla prvi gol za Srbiju u 35. minutu meča, dok je Tila Vlajnić udvostručila prednost u 55. minutu. U finišu utakmice, Jelena Čanković je zatresla mrežu za treći gol Srpkinja, dok je tačku na ubedljivu pobedu stavila Tijana Filipović.

Republika

Foto: Starsport

Reprezentativke Srbije slave gol

Srbija se nakon ove pobede izjednačila na prvom mestu tabele grupe B2 sa reprezentacijom Škotske. Ova izuzetno bitna pobeda donosi veliko samopouzdanje ekipi pred naredne izazove u kvalifikacijama.

Nakon trijumfa nad Slovačkom, srpske fudbalerke okreću se narednom izazovu - dočeku reprezentacije Izraela u sledećem kolu kvalifikacija. Očekuje se da će Srbija nastaviti sa sjajnim igrama i pokušati da ostvari još jednu važnu pobedu na putu ka Evropskom prvenstvu.

Standings provided by Sofascore

Srbija ima sjajne šanse da ostvari uspeh u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo, a navijači sa nestrpljenjem očekuju naredne mečeve i nadaju se plasmanu na veliko takmičenje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading