GROBARI SU OVO ČEKALI: Evo kada Stanojević preuzima kormilo Partizana!

Autor:

Sport

12.06.2024

11:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljenik navijača ponovo u Humskoj.

GROBARI SU OVO ČEKALI: Evo kada Stanojević preuzima kormilo Partizana!

Foto: Twitter/@konyaspor

Nekadašnji trener Partizana i miljenik Grobara, Aleksandar Stanojević ponovo će sesti na klupu crno-belih. Stanojević je prvi put samostalno vodio Partizan od aprila 2010. do 2012. godine, kada je ostvario značajne rezultate, uključujući osvajanje dve titule prvaka države i jednog trofeja Kupa Srbije. U drugom mandatu, od septembra 2020. do maja 2022. godine, iako nije postigao iste uspehe, odveo je tim do osmine finala Lige konferencija.

Stanojevićev povratak na Topčidersko brdo doneće i mnoge promene u stručnom i igračkom kadru. Poznato je da će mu saradnici biti Branko Vukašinović, Radomir Koković, Miljan Kulić, Đorđije Ćetković, dok će za golmane biti zadužen Aleksandar Kirovski. Analitiku će voditi Lazar Tomić, uz podršku mladog Miloša Podunavca, kao i bivšeg kapitena Marka Jovanovića. Takođe, za fizičku pripremu tima biće zadužen iskusni stručnjak za kondiciju Bojan Stamatović.

Zvanična promocija Aleksandra Stanojevića biće održana sutra na stadionu u Humskoj. Sa njegovim dolaskom, očekuje se da će Partizan nastaviti da se bori za vrh tabele i ostvari uspehe kako u domaćem prvenstvu, tako i na međunarodnoj sceni. Takođe, Stanojević će imati priliku da vodi tim u kvalifikacijama za Ligu šampiona, gde će crno-beli pokušati da ostvare zapažen rezultat. S obzirom na Stanojevićev raniji uspeh na klupi Partizana, očekuje se da će njegov povratak doneti novi zamajac i motivaciju ekipi, ali i navijačima kluba.

Pored vođenja Partizana, Stanojević je imao zapažene angažmane kao trener i selektor u različitim klubovima širom sveta, uključujući Srem, Dalian, Peking Guoan, Maccabi Haifu, Peking BG, PAOK, Al-Kadisiyah i Beijing Renhe. Takođe, radio je i kao selektor naše omladinske selekcije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading