ARDA GULER ZVEZDA U USPONU: Turska i Real Madrid imaju dragulja u svojim redovima!

Autor:

Sport

18.06.2024

23:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sjajni Guler.

ARDA GULER ZVEZDA U USPONU: Turska i Real Madrid imaju dragulja u svojim redovima!

Foto: Tanjug/AP

Utakmica u Dortmundu između Turske i Gruzije u okviru Grupe F na Evropskom prvenstvu donela je uzbuđenje navijačima. Turska je opravdala ulogu favorita i ostvarila ubedljivu pobedu rezultatom 3:1. Debitant na velikim takmičenjima, Gruzija, pružila je snažan otpor, ali turski fudbaleri su pokazali svoju kvalitetnu igru.

Mert Muldur je bio jedan od junaka utakmice postigavši prelep pogodak u 25. minutu, dok je Arda Guler svojim golom u 65. minutu nagovestio pobedu Turske. Posebno interesantno je da je Guler, koji je nedavno napunio 19 godina, već ostvario zapažen uspeh kao član Reala. Igrač na poziciji ofanzivnog veziste, osvojio je brojne trofeje sa Realom u nedavno završenoj sezoni, uključujući La ligu, Superkup Španije i Ligu šampiona.

Arda Guler predstavlja budućnost Reala, ali i turskog fudbala. Sa samo osam odigranih utakmica za reprezentaciju i dva postignuta gola, Guler već pokazuje svoj talenat i potencijal. Njegov drugi gol na Evropskom prvenstvu sigurno će dugo biti tema razgovora među navijačima i stručnjacima.

Turska je ovom pobedom potvrdila svoju kvalitetnu igru, a Arda Guler je još jednom potvrdio svoj status perspektivnog fudbalera koji obećava sjajnu budućnost kako u nacionalnom dresu, tako i u klubskom fudbalu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading