HAOTIČNO: Pogledajte žestoku tuču navijača Turske i Gruzije! (VIDEO)

Autor:

Sport

18.06.2024

17:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Skandalozno.

HAOTIČNO: Pogledajte žestoku tuču navijača Turske i Gruzije! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Danas se u Dortmundu igra meč prvog kola Grupe F na Evropskom prvenstvu između fudbalskih reprezentacija Turske i Gruzije. Međutim, osim obilne kiše koja je padala tokom meča, dogodila se i nezapamćena masovna tuča između navijača ove dve zemlje, ostavljajući stadion u haosu.

U jednom trenutku, na tribinama stadiona, izbila je tuča između navijača Turske i Gruzije, što je izazvalo jezive scene koje su bile zabeležene i podeljene putem video snimka. Obilne kiše nisu sprečile ove navijače da se sukobe, ostavljajući prisutne u šoku i neverici.

 

 

Nadležne službe su odmah reagovale i uspele da smire situaciju, ali su se posledice ovog nemilog događaja odmah proširile putem društvenih mreža i medija. Ovakvi incidenti su izuzetno retki na evropskim fudbalskim takmičenjima, te je ova tuča izazvala dodatnu pažnju javnosti.

Ovaj događaj će sigurno ostaviti posledice na takmičenje, ali i na odnose između navijača ove dve zemlje. Pozivi za mir i toleranciju su veoma važni u ovakvim trenucima kako bi se sprečili slični incidenti u budućnosti i kako bi se fokus vratio na sportski duh takmičenja.

Masovna tuča između navijača Turske i Gruzije na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj izazvala je šok i nevericu među prisutnima, ali i širom sveta putem društvenih mreža i medija. Ovaj incident će sigurno biti tema razgovora u narednom periodu, a nadamo se da će apeli za mir i toleranciju doprineti smanjenju ovakvih neprijatnih događaja u budućnosti

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading