PAO REKORD KRISTIJANA RONALDA: Arda Guler došao do neverovatnog podviga!

Autor:

Sport

18.06.2024

20:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Velika čast za mladog Turčina.

PAO REKORD KRISTIJANA RONALDA: Arda Guler došao do neverovatnog podviga!

Foto: Tanjug/AP

Reprezentacije Turske i Gruzije odmerile su snage u okviru prvog kola Grupe F na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj od 18.00 časova. Izabranici Vićenca Montele odneli su pobedu nad Gruzinima rezultaom 3:1. Strelci za turski nacionalni tim bili su Mert Muldur u 26. i Arda Guler u 65. minutu i Karem Artikolgu u 97. minutu Za ekipu Vilija Sanjola precizan je bio Mikautadze u 32. minutu.

Meč je bio obeležen izvanrednim talentom Arde Guler. Guler, fudbaler Real Madrida, postavio je novi rekord takmičenja postavši najmlađi strelac u istoriji EURO, sa svega 19 godina i 114 dana, čime je nadmašio čak i velikog Kristijana Ronalda. 

Arda Guler je zasenio fudbalski svet postavši najmlađi strelac u istoriji Evropskog prvenstva. Svojom izvanrednom igrom i talentom, privukao je pažnju navijača širom sveta, a očekuje se da će biti jedan od ključnih igrača u nastavku takmičenja.

Nakon impresivne pobede protiv Gruzije, Turska se sada priprema za susret sa Portugalom, koji je na programu 22. juna od 18 časova. Očekuje nas uzbudljiv duel dva fudbalska velikana, a sve oči će biti uprte u mladog Ardu Gulera i iskusnog Kristijana Ronalda.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading