STANOJE ODMAH UDARIO U GLAVU: Trener Partizana krenuo jako i poručio koga želi da mu dovedu

Autor:

Sport

17.06.2024

10:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vazura govorio o promenama, ali samo u svlačionici.

STANOJE ODMAH UDARIO U GLAVU: Trener Partizana krenuo jako i poručio koga želi da mu dovedu

Foto: www.partizan.rs

Aleksandar Stanojević

Fudbaleri Partizana počeli su pripreme za novu sezonu. Crno-beli su se okupili u Sportskom centru Teleoptik, poznatijem kao Zemunelo, a glavnu reč vodi povratnik na klupu Aleksandar Stanojević. Vidno raspoložen što se vratio kući Stanoje nije želeo da okoliša, već je odmah počeo jako. Prvo na rečima, a nadamo se uskoro i na delima.

- Prvi radni dan - plan je da 20. krenemo u Sloveniju. Imam dosta mladih igrača i želim da ih vidim. U poodmaklim smo pregovorima sa nekim igračima i očekujem ih uskoro. Želim da upoznam sve igrače. Neki klubovi žele naše mlade na pozajmicama, ali ja bih voleo da ih sve imam na pripremama. Prioritet u prelaznom periodu su štoper, levi bek i osmica - počeo je Stanojević, pa nastavio:

- Prezadovoljan sam rivalima na pripremama. Imaćemo pravu sliku, mislim da nisu dugo bili jači rivali. Videćemo još samo za generalku. Sutra imamo prvi sastanak taktičke prirode, pa ću im tada po prvi put prezentovati šta od njih očekujem, timski i individualno. U Partizanu nije dovoljno samo pobeđivati, već i način na koji se to radi. Želimo da igramo atraktivno. Svakako, radićemo i na tome da zategnemo odbranu, ali su nam za to potrebna i neka pojačanja. Lakše je napraviti odbranu nego napad, u napadu je potrebna sinhronizacija i to je teško za trenera.

A onda je reč uzeo direktor Miloš Vazura. Iako su grobari protestima u nedelju ponovili da žele da mu vide leđa, čelnik Partizana je govorio o svim mogućim promenama, ali ne i  u rukovodećem kadru. On se dotakao i trenera koji su minule sezone vodili crno-bele, Igora Duljaja i Alberta Nađa.

Republika

Foto: Starsport

Dao obećanje: Miloš Vazura

- Zahvaljujem se pre svega Duljaju i Nađu na svemu što su uradili za Partizan. Doneli smo odluku da dovedemo trenera za kog smatram da je najbolji u Srbiji, zato što Partizanu ne sme da se dešava sa za mesec dana sa prvog mesta izgubi borbu za titulu. Najvažnije pojačanje nam je Stanojević u ovom prelaznom roku. Dobar deo ekipe ostaje na okupu, otišli su samo oni kojima je istekao ugovor. Dovešćemo 4-5 igrača najmanje. Prelazni rok je živa stvar. Imamo već neke igrače sa kojima pregovaramo - kazao je Vazura, pa objasnio šta se dešava sa Mateusom Saldanjom:

- Sa Saldanjom smo se dogovorili da bude fokusiran na Partizan dok traju evropske kvalifikacije i ne pregovaramo o njegovoj prodaji, iako stižu pozivi svaki dan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading