GROBARI SE OKUPILI NA PROTESTU ZA SPAS PARTIZANA, PA PONOVO UDARILI NA PREDSEDNIKA ZVEZDE! Nema kraja sramnom vređanju! (VIDEO)

Autor:

Sport

16.06.2024

16:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Za slobodan Partizan" - slogan je akcije.

GROBARI SE OKUPILI NA PROTESTU ZA SPAS PARTIZANA, PA PONOVO UDARILI NA PREDSEDNIKA ZVEZDE! Nema kraja sramnom vređanju! (VIDEO)

Foto: Republika

Najvatreniji navijači Fudbalskog kluba Partizan - "grobari", nastavljaju svoju borbu protiv aktuelne klupske uprave.

Nakon prošle sezone, u kojoj su bojkotovali mečeve crno-belih fudbalera na domaćem terenu, kako se ne bi ponovio isti slučaj i dogodine, rešili su da radikalizuju proteste, izađu na ulice, ali očigledno naprave i neke domišljate akcije.

Zakazali su protest "Za slobodan Partizan" za danas od 16 časova, te su se u to vreme i okupili kod hotela "Moskva". Međutim, nije dugo vremena prošlo nakon što su udarili sramno po porodici Čović ponovo. Još jednom se na udaru našla supruga predsednika KK Crvena zvezda.

 

 

Podsetimo, "grobari" su pre nekoliko dana upali na stadion u Humskoj i na istočnoj tribini ostavili veliku poruku "Uprava napolje", uz saopštenje.

- Navijači Partizana, vreme je! Okupatorska uprava Fudbalskog kluba Partizan ovih dana pokušava da izvrši kozmetička pomeranja u Upravnom odboru i na mestu trenera i na taj način, stvarajući lažnu sliku o nekakvim promenama, baca prašinu u oči svim navijačima.

Nakon objavljivanja Apela za spas Partizana i velikog broja prikupljenih potpisa, vreme je za sledeći korak u ovoj borbi.

U nedelju, 16. juna, sa početkom u 16 časova, kod Terazijske česme će se održati protestni skup „Za slobodan Partizan"!

Pozivamo sve one koji crno-belu boju nose u srcu i kojima je stalo do budućnosti Fudbalskog kluba Partizan da nam se pridruže kako bismo zajedno – jasno i glasno – poslali poruku da je vreme da se stavi tačka na okupaciju kluba od strane Miloša Vazure, Milorada Vučelića i ostalih saučesnika!

U nedelju se piše istorija – učestvujmo u njoj zajedno! Svaki čovek nam je potreban. Za pobede, za miran san, za slobodan Partizan - pisalo je u saopštenju "grobara".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading