"PARNI VALJAK" UPALIO MOTORE! Crno-beli obavili preglede!

Autor:

Sport

15.06.2024

15:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zdravlje na prvom mestu.

"PARNI VALJAK" UPALIO MOTORE! Crno-beli obavili preglede!

Foto: www.partizan.rs

Pred start nove fudbalske sezone koja za crno-bele počinje u ponedeljak 17. juna 2024. godine, u Laboratoriji za medicinu sporta i terapiju vežbanjem, Višegradska 26, organizovani su testovi koji obuhvataju zdravstvene preglede i funkcionalna ispitivanja.

Foto: FK Partizan

 

Foto: FK Partizan

 

Foto: FK Partizan

 

Foto: FK Partizan

 

 

Zdravstveni pregledi se obavljaju dva dana, tokom kojih su igrači podeljeni po grupama.

Partizan u narednu sezonu ulazi sa novim-starim trenerom Aleksandrom Stanojevićem, a očekuje se da će ekipa biti značajno rekonstruisana za narednu sezonu. Njemu je to treći mandat u Humskoj, a od uprave je dobio određene garancije.

- Prva stvar, nisam završio započeti posao. Otišao sam u pogrešnom trenutku, loše sam procenio. Žao mi je što sam otišao. Imam veliki izazov da posao završim. Druga stvar, kao svaki tener imam ambiciju, ovo je veliki izazov za mene. Kad vas zove Partizan, morate da razmislite. Nisam imao predstavu da ću se vratiti do pre nekoliko dana, nije mi to bilo ni na kraj pameti - rekao je Stanojević, a potom dodao:

- U našim razgovorima dobio sam uveravanja da ćemo biti pojačani u svakom pogledu, u svim strukturama kluba, i igrački i u upravi. Shvatio sam ozbiljnost Partizana da ide napred. Iz tog razloga sam potpisao ugovor na tri godine, mislim da je potrebno vreme da se neke stvari urade. Ovoga puta idemo do kraja, svi zajedno, nadam se sa što više navijača u tešku i pravu borbu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading