TRANSFER LETA! Bivši fudbaler Partizana POJAČAO Zvezdu!

Autor:

Sport

14.06.2024

16:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovome se niko nije nadao.

TRANSFER LETA! Bivši fudbaler Partizana POJAČAO Zvezdu!

Foto: Emir Hamdan

Marakana

Dok se fudbaleri Crvene zvezde pripremaju za evropska iskušenja i učešće u plej-ofu za Ligu šampiona, uprava srpskog prvaka razmišlja i o budućnosti.

Tako je crveno-bele pojačao perspektivni štoper Mihajlo Popović, koji je pravo iz redova najljućeg rivala Partizana stigao na Marakanu!

Ovaj petnaestogodišnji defanzivac odlučio se da napravi korak koji nije čest u srpskom fudbalu, prelazak iz večitog rivala u Crvenu zvezdu.

- Crvena zvezda nastavlja da ulaže u mlade talente, te je danas u prostorijama kluba profesionalni ugovor potpisao talentovani štoper Mihajlo Popović. Mladi defanzivac rođen 2009. godine u Kljajićevu je u crveno-bele redove stigao iz Partizana, a nakon parafa sa našim klubom izneo svoje prve utiskeMladom defanzivcu su dobrodošlicu u Crvenu zvezdu poželeli predsednik našeg kluba Svetozar Mijailović, kao i direktor Omladinske škole Nikola Jelić, koji je istakao da su od talentovanog Popovića velika očekivanja i da je reč o sjajnom potencijalu - navodi se na zvaničnom sajtu kluba.

Republika

Foto: Omladinska škola FK Crvena zvezda

Nikola Jelić, Popović i Svetozar Mijailović

Popović je izneo svoje prve utiske nakon potpisivanja ugovora, ističući svoju čast i uzbuđenje zbog prilike da igra za najtrofejniji srpski klub.

- Velika mi je čast što sam potpisao ugovor sa Crvenom zvezdom. Spreman sam da pružim svoj maksimum na terenu, a samim tim i da opravdam očekivanja čelnika. Radujem se što ću raditi sa sjajnim trenerima i igračima i verujem da ćemo zajedno postići velike uspehe. Hvala klubu na poverenju i prilici koju su mi pružili, jedva čekam početak sezone i nove izazove - rekao je Popović, posle promocije u crveno-belom dresu.

Mihajlo Popović se ističe izuzetnom visinom i činjenicom da je levonog, a upravo ovi neobični atributi privukli su pažnju Crvene zvezde. Očekivanja od njega su velika, kako ističe direktor Omladinske škole Nikola Jelić, koji veruje da je reč o sjajnom potencijalu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading