OGLASIO SE ROĐENI BRAT PREMINULOG GOLMANA: Srceparajućom porukom OPROSTIO SE od Matije!

Autor:

Sport

15.06.2024

11:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oliver Šarkić je takođe fudbaler.

OGLASIO SE ROĐENI BRAT PREMINULOG GOLMANA: Srceparajućom porukom OPROSTIO SE od Matije!

Foto: iNSTAGRAM

Oliver i Matija

Matija Šarkić, golman reprezentacije Crne Gore, preminuo je jutros u Budvi, a od njega se na društvenim mrežama oprostio i rođeni brat Oliver, takođe fudbaler.

Oliver Šarkić igra na poziciji napadača i poput brata je prošao sve mlađe kategorije selekcije Crne Gore, da bi nedavno postao i šampion tamošnje lige sa Dečićem. On je svega nekoliko dana nakon venčanja na svom Instagram profilu objavio crno-belu fotografiju sa Matijom uz emotikon srca između njih. 

Foto: iNSTAGRAM

 

Matija Šarkić je rođen 1997. godine u Londonu, gde je proveo detinjstvo pre nego što je odlučio da se posveti fudbalskoj karijeri. Karijeru je započeo u mlađim selekcijama engleskog kluba Aston Vila, da bi potom nastavio da gradi svoje ime u crnogorskoj reprezentaciji. Od prošle godine ugovorom je bio vezan za Milvol.

Vest o Šarkićevoj smrti izazvala je veliku potres među ljubiteljima fudbala širom Crne Gore, ali i van granica ove zemlje. Mnoge kolege fudbaleri, treneri i sportski zvaničnici izrazili su svoje saučešće porodici preminulog golmana. Njegovi saigrači su istakli da je Šarkić bio izuzetna osoba i da će ostati upamćen po svojoj požrtvovanosti i ljubavi prema fudbalu.

Za reprezentaciju Crne Gore odigrao je devet utakmica, uključujući i prijateljsku nedavno protiv Belgije (0:2). Od njega su se oprostili iz FSCG, Milvola i brojnih engleskih klubova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading