TRAGEDIJA KAKVU CRNA GORA NE PAMTI: Prvom GOLMANU reprezentacije POZLILO U STANU U BUDVI - Nije mu bilo SPASA! Otac mu bio diplomata

Autor:

Sport

15.06.2024

09:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Smrt Matije Šarkića zavila Crnu Goru u crno!

TRAGEDIJA KAKVU CRNA GORA NE PAMTI: Prvom GOLMANU reprezentacije POZLILO U STANU U BUDVI - Nije mu bilo SPASA! Otac mu bio diplomata

Foto: www.profimedia.rs

Matija Šarkić, reprezentativac Crne Gore u finalu, preminuo je jutros pod još uvek nerazjašnjenim okolnostima.

Kako navode mediji u komšiluku, golman rođen u Londonu umro je u stanu u Budvi. Navodno, njemu je iznenada pozlilo, a šokirani prijatelji odmah su pozvali hitnu pomoć. Nažalost - spasa mu nije bilo.

Šarkić je jedan od najvećih crnogorskih potencijala i nedavno je odigrao briljantno prijateljski meč protiv Belgije u Podgorici. Verovalo se da su "sokolovi" dobili čuvara mreže na duge staze, ali je sjajnu karijeru prekinula tragična smrt koja je Crnu Goru zavila u crno.

Iako se spekuliše o uzroku Šarkićeve smrti, zvanične informacije još uvek nisu dostupne javnosti. Očekuje se da će istraga o uzroku tragičnog događaja biti sprovedena u narednim danima, kako bi se utvrdile sve okolnosti koje su dovele do gubitka mladog fudbalera. Matija Šarkić će ostati upamćen kao talentovani golman i predan sportista, čije je srce bilo u fudbalu.

Profesionalnu karijeru Šarkić je započeo u Anderlehtu, a tokom godina je branio boje klubova kao što su Vigan, Aston Vila, Livingston, Vulverhempton, Šrusberi, Birmingem, Milvol i Stouk.

Za crnogorsku reprezentaciju je nastupio devet puta, debitovavši 2019. godine u prijateljskom susretu protiv Belorusije.

Šarkić je rođen u Engleskoj, a kako mu je otac bio diplomata u Briselu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading