STRAVIČNE VESTI! UMRO MLADI GOLMAN - reprezentativac CRNE GORE i član MILVOLA!

Autor:

Sport

15.06.2024

09:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Imao je samo 26 godina.

STRAVIČNE VESTI! UMRO MLADI GOLMAN - reprezentativac CRNE GORE i član MILVOLA!

Foto: www.profimedia.rs

Crnogorski fudbal je zavijen u crno nakon što je jutros u Budvi preminuo Matija Šarkić, član crnogorske fudbalske reprezentacije. Prema informacijama portala "Vijesti", Šarkiću je pozlilo u apartmanu u kom je boravio, nakon čega je usledila tragična smrt.

Matija Šarkić je rođen 1997. godine u Londonu, gde je proveo detinjstvo pre nego što je odlučio da se posveti fudbalskoj karijeri. Karijeru je započeo u mlađim selekcijama engleskog kluba Aston Vila, da bi potom nastavio da gradi svoje ime u crnogorskoj reprezentaciji. Od prošle godine ugovorom je bio vezan za Milvol.

Vest o Šarkićevoj smrti izazvala je veliku potres među ljubiteljima fudbala širom Crne Gore, ali i van granica ove zemlje. Mnoge kolege fudbaleri, treneri i sportski zvaničnici izrazili su svoje saučešće porodici preminulog golmana. Njegovi saigrači su istakli da je Šarkić bio izuzetna osoba i da će ostati upamćen po svojoj požrtvovanosti i ljubavi prema fudbalu.


Iako se spekuliše o uzroku Šarkićeve smrti, zvanične informacije još uvek nisu dostupne javnosti. Očekuje se da će istraga o uzroku tragičnog događaja biti sprovedena u narednim danima, kako bi se utvrdile sve okolnosti koje su dovele do gubitka mladog fudbalera.

Matija Šarkić će ostati upamćen kao talentovani golman i predan sportista, čije je srce bilo u fudbalu. Njegova smrt je nenadoknadiv gubitak za crnogorski fudbal, ali će njegovo nasleđe živeti kroz sećanje na njegove uspehe i doprinos nacionalnom timu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading