DELIJE U TRANSU! Nemanja Radonjić OPET na Marakani!

Autor:

Sport

29.05.2024

18:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Krilni fudbaler Torina posetio nekadašnji klub.

DELIJE U TRANSU! Nemanja Radonjić OPET na Marakani!

Foto: Starsport

Odavno se zna da je uprava srpskog šampiona Crvene zvezde voljna da već ovog leta na stadion "Rajko Mitić" vrati Nemanju Radonjića u svoje redove, ali trenutna situacija nije u rukama kluba sa Marakane, jer drugi odlučuju o srpskom reprezentativcu.

Naime, vihorno krilo Majorke od leta se vraća u Torino, jer u španskom prvoligašu za šest meseci, koliko je bio na pozajmici, ipak nije zadovoljio apetite 15. ekipe La lige.

Izvesno je da će njegova sudbina članu Serije A, biti u rukama najverovatnije Paola Vanolija koji je već viđen za novog trenera “bikova”. Od odluke da li računa na Nemanju Radonjića zavise i eventualni konkretni koraci crveno-belih ka pravcu svog nekadašnjeg igrača.

 

 

Ipak, Nemanja Radonjić se danas pojavio na Marakani, kako bi prisustvovao utakmicama omladinskih sekelciha crveno-belih. Da li je njegov dolazak na stadion Crvene zvezde mogao da bude slučajnost, ali i znak da se možda i konkretni potezi u pravcu njegove budućnosti već vuku na Topčiderskom brdu.

Nema sumnje da bi delije žarko želele da vide nekadašnjeg ljubimca ponovo u crveno-belom dresu.

Suvišno je pričati koliko bi njegovo iskustvo doprinelo timu Vladana Milojevića u plej-ofu za plasman u Ligu šampiona, koji crveno-bele očekuje od jeseni. Zvezda je, podsetimo, odbranila duplu krunu, osvojivši Superligu i Kup Srbije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (2)

Loading
Mimos

29.05.2024 21:54

E moj Radonjiću sada će ovaj mafijaš da ti napuni glavu da si zvezda a šta si pokazao i u Italiji i u Španiji.

Splavarenje Savom

31.05.2024 15:08

Ako puši, pije i vodi nesportski život odgovaralo bi mu da dođe u Zvezdu jer su splavovi blizu ako ih Šapić ne premesti dalje.