ŠTA ĆE REĆI ZVEZDAŠI? Milojeviću stiže NEOČEKIVANO POJAČANJE! Dobro POZNATO lice ponovo na Marakani!

Autor:

Sport

14.06.2024

21:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Klubovi se ipak nisu dogovorili.

ŠTA ĆE REĆI ZVEZDAŠI? Milojeviću stiže NEOČEKIVANO POJAČANJE! Dobro POZNATO lice ponovo na Marakani!

Foto: FK Crvena zvezda

Fudbaler Crvene zvezde Jegor Prucev je na početku tek završene sezone prosleđen u slovenačko Celje. Namera rukovodstva srpskog šampiona bila je da ovaj momak stekne neophodno iskustvo i kontinuitet, a misija u Sloveniji ispostavila se kao apsolutno uspešna.

Perspektivni Rus bio je jedan od nosilaca igre novog šampiona komšijske države, pa je potpuno očekivano Celje pokazalo želju da ga zadrži. Međutim, novi šampion tamošnjeg elitnog ranga moraće u potragu za sledećim rešenjem, jer će se Prucev vratiti na stadion "Rajko Mitić".

Prema pisanjima slovenačkih medija, pregovori Celja i Crvene zvezde nisu rezultirali dogovorom, a kao nepremostiva prepreka ispostavili su se zahtevi crveno-belih. Fudbal planet ističe da su beograđani podigli cenu Rusa posle sjajne sezone čime je stavljena tačka na priču o eventualnom ostanku Jegora Pruceva u sredini gde se potpuno igrački afirmisao.

Foto: Starsport

Jegor Prucev

- Jegor Prucev više neće biti deo našeg tima. Tražimo igrača sličnog kvaliteta za njegovu poziciju - otvorio je dušu Damir Krznar u razgovoru sa novinarima, čime je u potpunosti potvrdio navode medija.

Podsetimo, fudbaler Zvezde je upisao 30 utakmica u šampionatu Slovenije i u tom periodu postigao pet golova uz šest asistencija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading