LOŽIMO SE, LOŽIMO - SELEKTORE ZAIGRAJ 4-4-2! Boban Rajović HITOM pogurao Srbiju ka TRONU EVRO! (VIDEO)

Autor:

Sport

14.06.2024

15:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Krenulo je "paljenje".

LOŽIMO SE, LOŽIMO - SELEKTORE ZAIGRAJ 4-4-2! Boban Rajović HITOM pogurao Srbiju ka TRONU EVRO! (VIDEO)

Foto: Youtube/3PM/printskrin

Danas počinje 17. Evropsko prvenstvo u fudbalu, a premijerni meč odigraće se na "Alijanc Areni" u Minhenu gde će sa početkom od 21 čas domaća selekcija Nemačke dočekati reprezentaciju Škotske.

Nijedno internacionalno takmičenje na kojima je učestvovala Srbija prethodnih godina nije moglo da prođe bez hita poznate stranice "Neguj mo srbski jezik", pa tako ni ovo Evropsko prvenstvo.

Naime, ovog puta je pesmu kojom je pogurao "orlove" do što boljeg rezultata izveo Boban Rajović i prepevao je svoju poznatu numeru "Piroman".

"Ložimo se, ložimo, gas po ceo dan - selektore zaigraj 4-4-2!" Celu pesmu možete poslušati u videu ispod.

Za razliku od prethodne smotre evropskog fudbala, koja je odigrana 2020. godine širom Staroj kontinenta, a koje veći deo Srbije nije mogao da prati, ovoga puta će mečevi biti prenošeni na RTS-u, kao i na kanalima TV Arenasporta, a svi oni koji ne budu u prilici da dešavanja prate na malom ekranu, o svim događajima iz Nemačke imaće priliku da se informišu putem našeg portala Republika.rs.

Kada je reč o našoj reprezentaciji, Srbija je smeštena u Grupu C gde će se suočiti sa jakim protivnicima u vidu Engleske, Danske i Slovenije. Prvi meč "orlovi" igraju protiv pomenutog "gordog albiona" u Gelzenkirhenu, na stadionu Šalkea, 16. juna sa početkom od 21 sat. Druga utakmica, Srbija – Slovenija, igra se 20. juna u Minhenu, dok se treći meč, Srbija – Danska, odigrava takođe u Minhenu, na stadionu Alijanc Arena, 25. juna.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading