MILAN NAŠAO ZAMENU ZA PIOLIJA, IBRAHIMOVIĆ DAO ZELENO SVETLO: Luka Jović ima novog trenera!

Autor:

Sport

13.06.2024

23:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fonseka seo na klupi Rosonera.

MILAN NAŠAO ZAMENU ZA PIOLIJA, IBRAHIMOVIĆ DAO ZELENO SVETLO: Luka Jović ima novog trenera!

Foto: www.profimedia.rs

Italijanski gigant Milan konačno je rešio važno pitanje oko novog trenera, a na tu poziciju imenovan je iskusni portugalski stručnjak Paulo Fonseka. Fonseka je potpisao ugovor sa Milanom do juna 2027. godine, preuzimajući ulogu trenera od Stefana Piolija koji je dobio otkaz na kraju prethodne sezone.

 

 

Paulo Fonseka (51) je pre dolaska u Milan poslednje dve godine proveo kao trener Nice, a prethodno je vodio renomirane klubove poput Rome, Šahtjora, Brage, Pakoš Fereire, Porta, Avesa, Odivelasa i Pinhalnovensea. Njegovo bogato iskustvo na klupi i rad sa različitim ekipama svakako će biti od velike važnosti za dalji razvoj Milana.

Dolazak Fonseke u Milan označava novu eru za ovaj slavni klub, koji je prošlu sezonu završio na drugom mestu u Seriji A, sa značajnim zaostatkom od 19 bodova u odnosu na prvoplasirani Inter. Sa novim trenerom, Milan se nada da će uspeti da se još više približi osvajanju šampionske titule i da će ostvariti značajne rezultate u narednim takmičarskim sezonama.

Sa Fonsekom, Rosoneri ulaze u novu fazu razvoja i pokušaja osvajanja titula. Očekivanja su visoka, ali sa Fonsekom na klupi, Milan ima priliku da ostvari značajne uspehe u narednim sezonama. Svi ljubitelji fudbala sa nestrpljenjem očekuju da vide kako će se razvijati saradnja između Fonseke i igrača, te da li će rezultati kluba biti u skladu sa ambicijama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading