ZA ALONSA NEMA ODMORA: Šampion Nemačke doveo prvo pojačanje!

Autor:

Sport

13.06.2024

23:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Spremaju se za odbranu titule.

ZA ALONSA NEMA ODMORA: Šampion Nemačke doveo prvo pojačanje!

Foto: www.profimedia.rs

Španski fudbaler Aleiš Garsija postao je novi član nemačkog tima Bajer Leverkuzen, potvrdio je danas klub. Garsija, koji ima 26 godina, stigao je u Bajer iz španske Đirone i potpisao je petogodišnji ugovor sa prvakom Nemačke.

Iako detalji ugovora nisu zvanično saopšteni, mediji su preneli da je transfer vredan oko 18 miliona evra, uz mogućih dodatnih 2 miliona evra kroz bonuse. Ovaj transfer predstavlja značajan korak za Garsiju, koji će imati priliku da pokaže svoj talenat u jednom od najjačih evropskih fudbalskih takmičenja.

Foto: www.profimedia.rs

Aleiš Garsija

Garsija je tokom protekle tri sezone igrao za Đironu, gde je zabeležio impresivnih 98 nastupa u svim takmičenjima. Pre Đirone, Garsija je nosio dresove timova poput Viljareala, Mančester sitija, Mouscrona, Dinama Bukurešta i Eibara. Ova raznovrsna karijera svedoči o Garsijinom iskustvu i prilagođavanju različitim fudbalskim sredinama.

Dolazak Garsije u Bajer Leverkuzen predstavlja značajan korak za ovaj tim, koji će imati priliku da iskoristi Garsijinu energiju, veštinu i iskustvo kako bi ostvario uspehe u narednim sezonama. Sa mladim talentom poput Garsije, Bajer ima priliku da ojača svoj tim i da se bori za visoke pozicije u domaćem prvenstvu kao i na evropskoj sceni.

Aleiš Garsija je uzbudljiv dodatak Bajer Leverkuzenu, a ljubitelji fudbala širom sveta sa nestrpljenjem će iščekivati da vide kako će se ovaj talentovani španski fudbaler snaći u novom okruženju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading