LUDNICA ISPRED HOTELA GDE SU ''ORLOVI'': Škoti navijaju da Srbi pobede Engleze! (FOTO) (VIDEO)

Autor:

Sport

13.06.2024

21:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Velika podrška od Škota.

LUDNICA ISPRED HOTELA GDE SU ''ORLOVI'': Škoti navijaju da Srbi pobede Engleze! (FOTO) (VIDEO)

Foto: Republika

Posle dugog iščekivanja, reprezentacija Srbije konačno se plasirala na Evropsko prvenstvo, čime je izazvala veliko oduševljenje navijača širom zemlje. Nakon 24 godine, "orlovi" će ponovo zaigrati na ovom prestižnom takmičenju, a njihov put na prvenstvu biće izuzetno izazovan, budući da će se takmičiti u Grupi C protiv selekcija Engleske, Danske i Slovenije.

Prva prepreka koja čeka ekipu Dragana Stojkovića biće selekcija Engleske, a meč između ove dve ekipe zakazan je za 16. jun na Ventlis areni u Gelzenkirhenu od 21 čas. Očekuje se da će ovaj susret biti izuzetno uzbudljiv i da će navijači imati priliku da vide veliku borbu na terenu. 

Od kako su stigli u Augzburg fudbaleri Srbije imaju veliku podršku naših navijača. To govori činjenica da su juče na treningu bili oko 3.000 na tribinama i bodrili ih dok su se ''orlovi'' spremali za naredne izazove. Podrška nije izostala ni od Škota, koji su došli ispred hotel Maksimilijan gde su naši reprezentativci smešteni i pevali im pesme, slikali se sa igračima i poručili da će navijati za Srbiju protiv Engleske, jer kako kažu MRZE ENGLEZE, a naš portal je zabeležio sve to.

 

 

Biće uzbuljivo gledati meč protiv Engleske, a ovo će našim igračima dati dodatni motiv i vetar u leđa da daju svoj maksimum i pokažu sav svoj kvalitet i da iznenade ''lavove'' i odnesu pobedu. Podsetimo, Srbija je danas u Augzburgu odradila drugi trening, ali bez prisustva publika, a on je za javnost bio otvoren 15 minuta. Takođe, velike snage policije čuvaju naše igrače, zbog potencijalnog napada Albanaca, koji su u nekoliko navrata provocirali ''orlove'' i stručni štab.

Foto: Republika

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading