LEPE VESTI ZA U DOMU BIVŠEG SRPSKOG FUDBALERA: Nekadašnji reprezentativac postaje otac po šesti put!

Autor:

Sport

10.06.2024

17:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U porodici Kežman stiže prinova!

LEPE VESTI ZA U DOMU BIVŠEG SRPSKOG FUDBALERA: Nekadašnji reprezentativac postaje otac po šesti put!

Foto: www.profimedia.rs

Fudbalska legenda Mateja Kežman i njegova supruga Tara Šumonja obradovali su javnost lepom vesti - čekaju svoje šesto dete. Tara je na svom Instagram profilu podelila radost sa pratiocima, pozirajući sa trudničkim stomakom u poodmakloj trudnoći.

Mateja Kežman i Tara Šumonja postali su roditelji 2019. godine, kada im se rodio sin Luka. Sada, sa radošću očekuju dolazak još jednog člana porodice, a petogodišnji Luka već nestrpljivo iščekuje ulogu starijeg brata. Ova porodična radost dodatno je ulepšana podrškom fanova i prijatelja, koji iskreno žele paru da dobiju prvu naslednicu posle petorice sinova.

 

 

Mateja Kežman već ima iskustva u ulozi oca, budući da je sa svojom prvom suprugom Natalijom dobio trojicu sinova - Lazara, Aleksandra i Jakova. Sa bivšom partnerkom Marijom Perković, ima sina Filipa. Sada, sa Tarom, čeka dolazak još jednog naslednika u svoju veliku porodicu.

 

 

Iako srećni roditelji još uvek nisu otkrili pol deteta, za njih je najvažnije da beba dođe na svet zdrava i voljena. Očekujući sedmo dete, Kežmanovi su spremni da pruže ljubav i podršku novom članu porodice, koji će biti okružen pažnjom svojih ponosnih roditelja i braće. Ova porodica, koja je već proslavljena na sportskom terenu, sada slavi i van njega, uživajući u čarima porodičnog života.


Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading