SITI ČUVA SVOJE BLAGO: ''Građani'' obezbedili jako bitan potpis!

Autor:

Sport

10.06.2024

17:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Foden ostaje u Sitiju još šest sezona.

SITI ČUVA SVOJE BLAGO: ''Građani'' obezbedili jako bitan potpis!

Foto: www.profimedia.rs

Rukovodstvo Mančester Sitija planira da značajno poveća nedeljnu zaradu engleskog fudbalskog reprezentativca Fila Fodena. Trenutno 24-godišnji Foden zarađuje 200.000 funti nedeljno, ali bi mu nova ponuda omogućila zaradu od čak 375.000 funti nedeljno. Ova odluka dolazi kao nagrada za Fodenove impresivne igre u protekloj sezoni, tokom koje je odigrao 52 meča za Mančester Siti i postigao 27 golova.

Foto: www.profimedia.rs

Fil Foden

Prema britanskim medijima, novi ugovor trebalo bi da bude potpisan nakon završetka Evropskog prvenstva u Nemačkoj. Trenutni ugovor Fodena sa Mančester Sitijem važi do juna 2027. godine, ali će mu se ponuditi produženje na još šest godina. Ova odluka jasno pokazuje koliko klub ceni talenat i doprinos ovog mladog fudbalera.

Fodenova izvanredna forma tokom prošle sezone je svakako zaslužila pažnju čelnika kluba. Njegova sposobnost da postiže golove i asistira svojim saigračima ga je istakla kao ključnog igrača u timu. Osim toga, njegova mladost i potencijal čine ga vrednim ulaganjem za klub.

Ova vest o Fodenovom novom ugovoru jasno pokazuje koliko je fudbalsko tržište postalo sveunosno, sa rekordnim platama za vrhunske igrače. Mančester Siti očigledno želi da zadrži svog mladog talenta i nagradi ga za dosadašnje uspehe na terenu. S obzirom na Fodenovu perspektivu i kvalitete, ova odluka se čini kao mudra investicija za budućnost kluba.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading