SERIJAL "ORLOVI ŽIVOT-PRIČA": Danas od 17.00 budite uz najgledaniji sportski kanal Arena sport Premijum 1!

Autor:

Sport

08.06.2024

15:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gledaocima ostaje samo da se udobno smeste i uživaju u neispričanim pričama naših reprezentativaca.

SERIJAL "ORLOVI ŽIVOT-PRIČA": Danas od 17.00 budite uz najgledaniji sportski kanal Arena sport Premijum 1!

Foto: Republika

Neispričane priče “Orlova” nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Naši reprezentativci otvorili su dušu za novu emisiju “Orlovi život priča” koju narednih dana možete pratiti na kanalu Arena Premium 1.

Prve dve epizode sa Urošem Spajićem i Đorđem Petrovićem emitovane su juče u 20 časova, dok vas danas pred meč sa Švedskom, u 17 časova, takođe čekaju dve epizode.

Za serijal od osam epizoda govorili su: Đorđe Petrović, Saša Lukić, Srđan Babić, Strahinja Eraković, Saša Zdjelar, Nemanja Maksimović, Nikola Milenković, kao i Uroš Spajić.

Ovo je još jedan u nisu projekata koje je radila produkcija Republika TV, a gledaocima ostaje samo da se udobno smeste i uživaju u neispričanim pričama naših reprezentativaca!

Inače, naš tim se posle 24 godine kvalifikovao na završni turnir najboljih kontinentalnih reprezentacije u fudbalu. Izabranici selektora Dragana Stojkovića Piksija sa drugog mesta u grupi u kvalifikacijama obezbedili su vizu za Nemačku.

Tamo će igrati u Grupi C protiv selekcija Engleske, Danske i Slovenije. Prvi meč "orlovi" igraju protiv Engleza 16. juna u Gelzerkirhenu, dok će četiri dana kasnije (20. juna) Srbija će odmeriti snage sa Slovenijom u Minhenu. Za kraj grupne faze naša reprezentacija igraće sa Danskom 25. juna, takođe u Minhenu. Termini utakmica na EVRO 2024 su 15.00, 18.00 i 21.00, ali će satnica biti određena za svaki meč naknadno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading