PARTIZAN DOBIO BRATSKI KLUB: Crno-beli potpisali saradnju sa timom iz Republike Srpske!

Autor:

Sport

08.06.2024

15:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliki dan u Humskoj.

PARTIZAN DOBIO BRATSKI KLUB: Crno-beli potpisali saradnju sa timom iz Republike Srpske!

Foto: FK Partizan

Fudbalski klubovi Partizan i Rudar iz Prijedora su danas zvanično potpisali sporazum o saradnji u okviru Svesrpskog sabora Srbije i Republike Srpske. Generalni direktor Partizana, Miloš Vazura, i član Upravnog odbora Rudara, Zoran Šormaz, su bili zaduženi za potpisivanje ovog istorijskog sporazuma.

- Istorijski dan za nas, za klub za grad, za Republiku Srpsku. Za mene je ovo mnogo više od samog protokola koji smo započeli prošle godine, a danas ga podigli na viši nivoo i to na Dan srpskog jednistva. Kroz sporazum ćemo imati razmenu fudbalera, edukaciju trenera, veliki prijatelj kao što je Partizan biće nam od pomoći i na drugim temama, a želja nam je da Partizan bude gost kada budemo slavili 100 godina - rekao je Šormaz.

Foto: FK Partizan

 

Ivica Kralj, sportski direktor Partizana, takođe je izrazio zadovoljstvo zbog unapređenja saradnje između ova dva kluba.

- Mi već lepo sarađujemo, ali ne smeta da se unapredi. Srećan sam zbog toga i verujem da će saradnja nardnih godina biti još intenzivnija - istakao je Kralj.

Foto: FK Partizan

 

Svečanosti na stadionu u Humskoj prisustvovali su i nekadašnji prvotimci crno-belih Rade Zalad i Aleksandar Trifunović, što je dodatno uveličalo ovaj značajan događaj. Ovim sporazumom, Partizan i Rudar su pokazali da se saradnja i povezivanje fudbalskih klubova može ostvariti i izvan granica jedne zemlje, te da je sport često most koji spaja ljude i zajednice. Podsetimo, ranije danas je Crvena zvezda potpisala sporazum o saradnji sa Slavijom iz Istočnog Sarajeva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading