SVI PRIČAJU O NAPADU ENGLESKE, A ZABORAVLJAJU DA SLOVENIJA IMA PRAVU TEMPIRANU BOMBU: On predstavlja veliku opasnost za Piksija i družinu!

Autor:

Sport

04.06.2024

14:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šeško udarna igla Slovenije.

SVI PRIČAJU O NAPADU ENGLESKE, A ZABORAVLJAJU DA SLOVENIJA IMA PRAVU TEMPIRANU BOMBU: On predstavlja veliku opasnost za Piksija i družinu!

Foto: fss.rs

Piksi na okupljanju

Reprezentacija Srbije obezbedila je učešće na Evropskom prvenstvu nakon 24 godine čekanja. Zadnji put kada smo učestvovali na ovoj smotri zvali smo se Jugoslavija i bilo je to davne 2000. godine u Belgiji i Holandiji, kada smo ispali u četvrtfinalu od domaćina sa ubedljivih 6:1, a kapiten tog nacionalnog tima bio je sadašnji selektor Dragan Stojković Piksi.

Naš nacionalni tim se nalazi u Grupi C zajedno sa Engleskom, Slovenijom i Danskom. Čitava javnost je bacila oko na selekciju Engleske i strašnu artiljeriju u napadu na čelu sa Harijem Kejnom. Istina, brutalno izgledaju, ali svi su nekako zaboravili na Sloveniju i da zapravo velika opasnost preti od njih. Naime, fudbaler Lajpciga, Benjamin Šeško važi za jednog najperspektivnijih napadača u Evropi, a to govori da je na meti Milana već neko vreme kao zamena za Olivijea Žirua.

Foto: www.profimedia.rs

Benjamin Šeško

Šeško je ove sezone za Lajpcig na 42 utakmice postigao 18 golova i definitivno od njega preta velika opasnost po gol Srbije, a njegove kvalitet imali smo prilike da vidimo i na Markani protiv Crvene zvezde. Pridavanjem velike pažnje na ofanzivu Engleza, svi su ostavili po strani ubojitog napadača Slovenije, koji nekoliko godina unazad pokazuje izuzetan kvalitet i izrasta u veoma ozbiljnog igrača. Šeško je svoju karijeru počeo u austrisjom drugoligašu Liferingu, da bi nakon toga nosio dres Red Bul Salzburga odakle je došao u Lajpcig.

Naš nacionalni tim protiv Slovenije igra drugu, verovanto i ključnu utakmicu na Evropskom prvenstvu. Ishod tog meča će dosta toga reći i u velikoj meri odlučiti ko će ići u nokaut fazu evropske smotre. Jedno je sigurno, a to je da treba ozbiljna priprema za ovaj susret i da nikako ne smemo unapred upisati tri boda, jer s radi o ozbiljnoj ekipi sa velikim ambicijama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading