PARTIZAN IMA NOVU DEVETKU! Jovanović ponovo u Humskoj: PUNO MI JE SRCE!

Autor:

Sport

07.06.2024

15:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski napadač se vratio u matični klub.

PARTIZAN IMA NOVU DEVETKU! Jovanović ponovo u Humskoj: PUNO MI JE SRCE!

Foto: FK Partizan

Fudbalski klub Partizan i zvanično ima novu devetku. Crno-beli dres ponovo je zadužio Đorđe Jovanović, povremeni srpski reprezentativac, koji je u Humsku stigao iz Bazela.

On je potpisao ugovor o jednogodišnjoj pozajmici.

- Puno mi je srce. Kao mali sam došao u Partizan, prošao sve mlađe kategorije i znam šta znači grb kluba, pritisak, ali i ogromna ljubav koja uz to ide. Otišao sam praktično kao dete, a vraćam se fudbalski zreo i vrlo dobro znam šta su klupski zahtevi i želje navijača - samo najviši ciljevi. Ispred nas su kvalifikacije za Ligu šampiona, kao san svakog fudbalera i praktično od danas kreću za mene pripreme za moju novu eru u Partizanu. Daću i više od maksimuma i radujem se izlasku pred navijače na mom stadionu. Privilegija je i zadovoljstvo - rekao je Jovanović.

Jovanović je za Partizan debitovao u jeseni 2016. godine, ali je Beograd napustio dve godine kasnije kada je prešao u Lokeren. Potom se vratio u Srbiju 2021. godine i zaigrao za Čukarički prešao je u Makabi Tel Aviv za 1.900.000 evra. U Izraelu je proveo jednu i po sezonu i u tom periodu postigao 32 gola. U Bazel je Jovanović stigao tokom minule sezone za obeštećenje od 2.800.000 evra, a na 23 utakmice je postigao šest golova uz isto toliko asistencija. Tokom prvog mandata u Humskoj napadač rođen u Leposaviću se okitio treofejem šampiona Superlige, uz dva osvojena Kupa Srbije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading