TEKTONSKE REFORME U HUMSKOJ! Partizan BEZ MILOSTI prema LEGENDI - OTKAZ?! Poverenje MAHERIMA! Na vrhu PIRAMIDE KRUPNA ZVERKA!

Autor:

Sport

06.06.2024

22:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bitni dani su pred crno-belima.

TEKTONSKE REFORME U HUMSKOJ! Partizan BEZ MILOSTI prema LEGENDI - OTKAZ?! Poverenje MAHERIMA! Na vrhu PIRAMIDE KRUPNA ZVERKA!

Foto: Starsport

Fudbalski klub Partizan rešio je da u novu sezonu uđe totalno reformisan. 

Nakon još jedne u nizu katastrofalnih sezona, došlo je vreme za korenite promene. Aleksandar Stanojević stigao je na mesto trenera po treći put. On je na klupi zamenio Alberta Nađa koji je bio prinudno rešenje usled smene Igora Duljaja u završnici sezone. Pominju se i neka zvučna pojačanja, kako u igračku kadru, tako i upravljačkim funkcijama. 

Kako navodi dobro obavešteni novinar "Mocartsporta" Aleksandar Joksić, u upravi kluba moglo bi da eksplodira nekoliko bombi. Generalni direktor Miloš Vazura ne planira da se preda pred zahtevima navijača i javnosti za odgovornošću, već bi da se okruži ljudima s kojim bi u narednom periodu mogao da okrene kolo na svoju vodenicu i ponovo stekne poverenje.

Promene bi uključivanje nova lica u gotovo svim strukturama. Od omladinske škole Partizana koja se navodno nudi Zvonku Vargi, legendi kluba, pa do sportskog sektora i najviših pozicija koja su namenjena još jačim igračima. To sa sobom povlači i neke nepopularne poteze. Naime, bez posla bi po pisanju pojedinih medija mogao da ostane sportski direktor Ivica Kralj, a na njegovo mesto uz određene kompromise trebalo bi da stigne Ivica Iliev. 

Ono što je najveća ekskluziva u čitavoj priči jeste mesto za Miliju Babovića. Dolazak uspešnog srpskog biznismena bio bi istinski džek-pot za klub iz Humske, ma kako se formalno njegova funkcija zvala. Od Upravnog odbora, potpredsednika, skroz nebitno. Nema sumnje da bi sa sobom povukao još neke ozbiljne igrače i da bi Partizan konačno mogao da zaličiti na ozbiljan klub. Bitni dani su pred Partizanom...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading