(NE)OČEKIVANO: Srbin se seli na Bosfor! Juventus teži da rastereti budžet, u igri MILIONSKA PONUDA!

Autor:

Sport

07.06.2024

14:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gradski rivali u trci za potpis.

(NE)OČEKIVANO: Srbin se seli na Bosfor! Juventus teži da rastereti budžet, u igri MILIONSKA PONUDA!

Foto: Tanjug/AP

Filip Kostić i Dušan Vlahović

Nakon dve godine provedene u Juventus, Filip Kostić (31) će napustiti ovaj klub budući da se navodno ne uklapa u planove novog trenera Tijaga Mote. Uprava kluba teži smanjenju budžeta i spremna je da proda srpskog reprezentativca za 10.000.000 evra. Takođe, bogati klubovi iz Saudijske Arabije već su izrazili interesovanje za Kostića, što dodatno doprinosi uzbuđenju oko njegovog budućeg transfera.

Prema pisanju Gazete delo Sport, Galatasaraj i Fenerbahče su već napravili konkretne korake kako bi doveli ofanzivnog levog beka. Sa dolaskom Žozea Murinja na čelo "kanarinaca", interesovanje za Kostića se dodatno intenziviralo, s obzirom da je jedna od Murinjovih želja upravo angažovanje srpskog fudbalera. Eventualni potpis Kostića za Fenerbahče bi svakako predstavljao jak udarac za najvećeg konkurenta u borbi za titulu, a navijači sa nestrpljenjem iščekuju ishod ove situacije.

Njegova karijera je pred novim preokretom, a njegov naredni korak će sigurno biti tema brojnih fudbalskih rasprava. S obzirom na interesovanje jakih evropskih klubova i klubova iz Saudijske Arabije, Filip Kostić će imati mnogo opcija pred sobom kako bi nastavio da gradi svoju fudbalsku karijeru. Svi ljubitelji fudbala sa nestrpljenjem očekuju ishod ovog transfera, koji će svakako imati značajan uticaj na svetski fudbal. Konačnu odluku doneće nakon Evropskog prvenstva u Nemačkoj gde će nastupiti za reprezentaciju Srbije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading