PORODIČNA IDILA UOČI EVROPSKOG PRVENSTVA: Sudbonosno DA kao ISPIT ZRELOSTI i BEBA na putu!

Autor:

Sport

02.06.2024

14:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sjajna atmosfera i simbolika u taboru reprezentacije.

PORODIČNA IDILA UOČI EVROPSKOG PRVENSTVA: Sudbonosno DA kao ISPIT ZRELOSTI i BEBA na putu!

Foto: www.profimedia.rs

Fudbaleri Srbije počeli su pripreme za nastupajuće Evropsko prvenstvo koje se od 14. juna do 14. jula održava u Nemačkoj.

Selekcija Srbije u grupi je sa Engleskom Danskom i Slovenijom, a utakmice će igrati u Gelzenkirhenu i Minhenu.

Ono što ide na vodenicu selektora Piksija, a za razliku od Mundijala u Kataru, jeste zdravstveni bilten, pošto se nakon naporne sezone u klubovima niko od "orlova" ne žali na povredu. Pu, pu, da ne ureknemo.

Bitna je i ta neka simbolika i odsustvo loše sreće, pa ako se po jutru dan poznaje, biće ovo berićetan turnir za našu reprezenzaciju. O čemu se radi? Samo ovog leta u našem timu dvojica fudbalera su izgovorili sudbonosno - da! Dakle, oženili su se i postali muškarci, što je svakako nezanemarljiva činjenica i položen ispit zrelosti.

Foto: Republika, instagram

 

Na ludi kamen najpre je stao Nemanja Gudelj, pouzdani vezista Sevilje i veliki adut Stojkovića. On je oženio popularnu pevačicu Anastasiju Ražnatović u intimnoj atmosferi porodičnog doma i bez velike pompe.

Foto: Republika

 

Zvezda PAOK Andrija Živković, s druge strane, nije tako razmišljao. Napravio je veliku svadbu u rodnom Nišu na kojoj su bili prisutni i brojni saigrači iz reprezentacije. Podsetimo, portal Republika je s lica mesta imao ekskluzivan sadržaj. On sa lepom Grkinjom Elizabetom, inače, čeka prvo dete. Prinova se očekuje i u domu Rajkovića, pošto naš sjajni golman Predrag čeka treće dete iz braka sa suprugom Anom.

Foto: instagram.com/printscreen

 

Nema sumnje da će porodična idila i radosne vesti među "orlovima" pozitivno uticati na njihov nastup u Nemačkoj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading