PARTIZAN NAŠAO ZAMENU ZA SALDANJU! Stiže "BOMBA" iz Turske!

Autor:

Sport

31.05.2024

20:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na meti je crno-belih.

PARTIZAN NAŠAO ZAMENU ZA SALDANJU! Stiže "BOMBA" iz Turske!

Foto: EPA-EFE/Panagiotis Moschandreou

Partizan traži novog napadača

Fudbalski klub Partizan se sprema za ozbiljnu rekonstrukciju napadačke linije uoči letnjeg prelaznog roka. Sa odlaskom Mateusa Saldanje i Sameda Baždara, klubu će biti potrebno da dovede barem jednog novog špica. Prema informacijama "Mozzart sporta", jedno od mogućih pojačanja je 31-godišnji Egipćanin Ahmed Hasan, poznatiji kao "Koka". On trenutno igra za turski Alanjaspor, a njegov ugovor ističe na kraju sezone, što znači da bi Partizan mogao da ga angažuje bez plaćanja obeštećenja.

Iskustvo i kvalitet "Koke"


Ahmed Hasan ima bogato iskustvo igranja za različite klubove, među kojima su Olimpijakos, Braga, Rio Ave, Konjaspor, Pendikspor i, u prošloj sezoni, Alanjaspor. Njegovo iskustvo i kvalitet čine ga privlačnom opcijom za Partizan, a postoji interesovanje i drugih klubova za ovog iskusnog napadača. Ipak, čini se da je "parni valjak" ozbiljno zainteresovan za njegovo angažovanje.

Zanimljiva opcija za Partizan

Dolazak "Koke" u redove Partizana bio bi značajan potez, posebno s obzirom na činjenicu da bi klub mogao da ga dovede bez finansijskih izdataka za obeštećenje. Ova mogućnost predstavlja interesantnu temu o kojoj se ozbiljno raspravlja u Humskoj. Navijači će sa nestrpljenjem pratiti razvoj situacije i eventualni dolazak ovog iskusnog egipatskog napadača.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading