GROBARI U ŠOKU! SAD JE STVARNO KRAJ! Saldanja se OVIM REČIMA poslednji put OPROSTIO od Partizana! (VIDEO)

Autor:

Sport

29.05.2024

23:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Brazilac definitivno odlazi iz Humske.

GROBARI U ŠOKU! SAD JE STVARNO KRAJ! Saldanja se OVIM REČIMA poslednji put OPROSTIO od Partizana! (VIDEO)

Foto: Starsport

Partizan i Mateus Saldanja - završena epizoda! Kako se i pisalo prethodnih dana, brazilski napadač će napustiti ovog leta Humsku i karijeru nastaviti u Fenerbahčeu iz Istanbula.

Iako su čelnici crno-belih najavljivali da najboljeg strelca neće pustiti ispod 15.000.000 evra, očigledno da su prihvatili ponudu vicešampiona Turske od 10.000.000 evropskih novčanica, te je Saldanja na društvenim mrežama potvrdio odlazak iz redova tima Alberta Nađa.

Tim povodom Brazilac se oglasio videom i porukom na Instagramu, obraćajući se grobarima i bivšem treneru Igoru Duljaju

- Partizanu, Igoru, i svim Grobarima. Voleo bih da znate da nije bilo nijednog trenutka kada nisam razmišljao o tome da dam sve od sebe na terenu i van njega kako bih mogao da se odužim naklonosti i poštovanju koje mi dajete. Ako danas mogu da proslavim svoju artiljeriju, to je bilo zbog vaše podrške, bez vas ne bih bio ništa u Beogradu. Naš glavni cilj nije ostvaren, ali smo imali odličnu sezonu, nadamo se da ćemo se vratiti još jači. Hvala, hvala i hvala. Idemo Partizan - stoji u oproštajnoj poruci Matuesa Saldanje od vicešampiona Superlige Srbije.

Saldanja je za crno-bele odigrao 22 utakmice i postigao 16 golova, što je i skrenulo pažnju evrposkih klubova, a najkonkretniji je bio tim za koji sa uspehom nastupa i kapiten srpske reprezentacije Dušan Tadić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading