DANCI HVALE "ORLOVE" PRED POČETAK EVRO: Srbija može da savlada BILO KOGA!

Autor:

Sport

06.06.2024

13:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Selektor Danske poziva na oprez.

DANCI HVALE "ORLOVE" PRED POČETAK EVRO: Srbija može da savlada BILO KOGA!

Foto: Tanjug/AP

Kristijan Eriksen

Reprezentacija Danske, spremna je da se suoči sa protivnicima na predstojećem Evropskom prvenstvu u Nemačkoj, između ostalih i Srbijom. Njihov put na prethodnom EVRO bio je sve samo neuobičajen. Obeležen dramom oko najboljeg igrača Kristijana Eriksena, koji je doživeo infarkt na premijeri protiv Finske, ipak, Danci su uspeli da se izbore za mesto u polufinalu gde su poraženi od još jednog rivala iz naše Grupe C - Engleske.

Selektor Danske Kasper Hjulmand se prisetio tog turnira.

- Bili smo u odličnoj formi pred EVRO 2020, odigrali smo tri meča i dobili 2:0, 8:0 i 4:0! Dresovi su se prodavali u velikom broju a mečeve u grupnoj fazi igrali smo kod kuće u Kopenhagenu. Restrikcije usled korone su polako ukidane, a kada se desio onaj slučaj sa Eriksenom, sve to dovelo je do vrlo emotivne reakcije navijača. Imali smo neverovatnu podršku naših ljudi, oni su nam davali vetar u leđa. Ništa se od tada nije promenilo, tako da očekujemo veliki broj navijača i u Nemačkoj - prisetio se Hjulmand prethodnog turnira i nagovestio da će njegovi puleni i sada imati ogromnu podršku.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Kasper Hjulmand

Potom je prešao i na rivale koji ga čekaju u Nemačkoj, među kojima je i Srbija.

- Očekuju nas tri kvalitetna protivnika. Srbija je nezgodan protivnik, sa velikim brojem talentovanih igrača, pogotovo u napadačkom delu tima. Radi se o ekipi koja je u stanju da savlada bilo koga ukoliko ima svoj dan i nikako ih ne smemo potceniti - zaključio je Kasper Hjulmand.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading