"ORLOVI" IMALI NEPRIJATNO JUTRO: UEFA proveravala OSMORICU srpskih reprezentativaca pred EVRO! Evo i ZAŠTO!

Autor:

Sport

06.06.2024

12:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ušli su u hotel u kom igrači odsedaju.

"ORLOVI" IMALI NEPRIJATNO JUTRO: UEFA proveravala OSMORICU srpskih reprezentativaca pred EVRO! Evo i ZAŠTO!

Foto: fss.rs

Danas u ranim jutarnjim satima, u hotelu fudbalske reprezentacije Srbije u Beču, stigla je tročlana delegacija UEFA doping kontrole. Bez najave, što nije neuobičajeno, odabrani su osmorica igrača za testiranje pred EVRO 2024.

Među njima su bili braća Vanja i Sergej Milinković Savić, Strahinja Pavlović, Saša Lukić, Aleksandar Mitrović, Filip Mladenović, Nemanja Gudelj i Nemanja Maksimović. Testiranje se sprovodilo u hotelu uz prisustvo doktora reprezentacije Dejana Aleksandrića, nije trajalo duže od dva sata i sve je proteklo u najboljem redu uz maksimalnu saradnju reprezentativaca i medicinskog tima A reprezentacije. Ovo nije nešto što je neuobičajeno za UEFA, a najbitnije od svega je da je sve prošlo kako treba i da nema bespotrebnih iznenađujućih rezultata koji bi poljuljali ekipu.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Austrija - Srbija

Evropsko prvenstvo u fudbalu 2024. odigrava se u Nemačkoj, i to u 10 gradova. EVRO će trajati od 14. juna do 14. jula. Srbija je smeštena u grupu C, a rivali će joj biti Engleska, Danska i Slovenija. Prvi meč Orlovi igraju protiv Engleske, a utakmica Srbija – Engleska igra se u Gelzenkirhenu, na stadionu Šalkea, 16. juna sa početkom od 21 sat. Druga utakmica, Srbija – Slovenija, igra se 20. juna u Minhenu, sa početkom od 15 sati. Treći meč, Srbija – Danska, igra se 25. juna u 21 sat, takođe na stadionu Alijanc Arena u Minhenu.


Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading