BAHATI HRVATI BI DA ZAVODE RED! Tuče, svađe i šamaranja - POSLEDNJI EKSPESNO DOBIO ŠUT-KARTU!

Autor:

Sport

05.06.2024

16:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stručnjaci iz komšiluka ponovo u centru skandala.

BAHATI HRVATI BI DA ZAVODE RED! Tuče, svađe i šamaranja - POSLEDNJI EKSPESNO DOBIO ŠUT-KARTU!

Foto: www.profimedia.rs

Novi skandal u režiji hrvatskih trenera! Kako pišu italijanski mediji, hrvatski stručnjak Igor Tudor dobio je otkaz u Laciju, ali on nije jedini trener iz komšiluka koji je u poslednje vreme bio akter i inicijator neprijatne situacije o kojoj je brujao fudbalski svet.

Što se Tudora tiče, on je, naime, zaradio sa celom svlačionicom Lacija jer se igračima nije sviđao njegov metod rada i veoma zahtevni treninzi. Za samo tri meseca Igor Tudor je zaratio sa brojnim zvezdama Lacija, a spisak je navodno poduži. Ušao je u rat  sa Genduzijem, Rovelom, Isaksenom, Kataldijem, Romanjolijem, Luisom Albertom, pa i prvom zvezdom tima Imobileom, posle čega nije bilo druge opcije nego da ga predsednik Lacija Lotito smeni.

Prethodno, Evropa je brujala o njegovom kolegi iz Italije - Ivanu Juriću. Trener Torina, naime, pre skoro dve godine žestoko se sukobio sa sportskim direktorom Vanjatijem, a jedan član stručnog štaba je jedva spečio ozbiljni fizički sukob. 

Najveći incident delo je Nenada Bjelice, doskorašnjeg trenera Union Berlina koji je zbog skandala u režiji Hrvata bio prinuđen da ga smeni. O čemu se radi? Bjelica je u meču nemačke Bundeslige protiv Bajerna imao žestok obračun sa zvezdom Bavaraca i selekcije Nemačke Lirojom Saneom. Naime, u smiraj utakmice Sane je pokušao da uzme loptu nakon auta, došlo je do komešanja sa Hrvatom, koji je neočekivano reagovao i rukom dva puta odgurnuo Sanea po licu, zbog čega mu je sudija odmah pokazao crveni karton. Ujedino je Bjelica suspendovan na tri meča i finansijski kažnjen, a nedugo zatim usledio je i otkaz.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading