LOŠE VESTI ZA PIKSIJA I SRBIJU: Engleska dodatno pojačana pred meč sa Orlovima!

Autor:

Sport

03.06.2024

18:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sautgejt ne računa na njega.

LOŠE VESTI ZA PIKSIJA I SRBIJU: Engleska dodatno pojačana pred meč sa Orlovima!

Foto: Starsport

Početak Evropskog prvenstva u Nemačkoj je sve bliži, a navijači širom sveta već nestrpljivo iščekuju mečeve svojih omiljenih reprezentacija. Za Orlove iz Srbije, prvi susret na turniru je zakazan za 14. jun, kada će odmeriti snage sa Engleskom. Međutim, kako prenosi tamošnji Dejli mejl, Engleska reprezentacija će imati značajan izostanak - defanzivac Mančester junajteda, Hari Megvajer, neće biti u mogućnosti da zaigra zbog povrede lista koja ga muči već mesec dana.

Ovo su ujedno loše vesti za naš nacionalni tim, jer je defanzivac Junajteda u jako lošoj formi i predmet ismevanja godinama unazad. Najskuplju štoper uopšte nije opravdao očekivanja na Teatru snova, a navijači Mančestera žele što pre da mu vide leđa, čak je i kod Erika ten Haga pao u drugi plan. Megvajer je ove sezone nastupio na 31 meč i postigao četiri pogodaka.

Foto: www.profimedia.rs

 

Povreda lista predstavlja ozbiljan problem za profesionalne sportiste, posebno u fudbalu gde se veliki akcenat stavlja na brzinu i agilnost. Prema navodima Dejli mejla, Megvajer je već mesec dana van terena zbog ove povrede, što ukazuje na ozbiljnost problema. Nažalost, i pored napora stručnog tima, nije uspeo da se oporavi dovoljno brzo kako bi bio spreman za učešće na Evropskom prvenstvu.

Megvajerov izostanak će definitivno uticati na taktiku i postavku tima Engleske reprezentacije. Kako se bliži početak prvenstva, selektor Geret Sautgejt će morati da pronađe adekvatnu zamenu za defanzivca, kao i da prilagodi taktiku timu u nedostatku jednog od ključnih igrača. Ovo otvara prostor za spekulacije oko mogućih formacija i izmena koje će selektor morati da napravi kako bi nadoknadio gubitak Megvajera.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Petar

05.06.2024 17:38

Piksi nema osećaj i taktiku za odbranu, naši igrači ama baš svi do jednog ne znaju da stoje uz protivničke igrače nego ih puštaju da prime loptu i onda oh često bezuspešno jure i puštaju i šanse. Nama i najslabije reprezentacije mogu dati bar dva gola. Sa ovakvom neodgovornom igrom napuniće nam mrežu svi protivnici u grupi.