TO JE TAJ KRALJEVSKI KLUB: Igor Duljaj otkrio POSEBNE MOTIVE zašto je navijao za Real u finalu LŠ

Autor:

Sport

04.06.2024

12:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Drugi skriveni razlog je posebno zanimljiv.

TO JE TAJ KRALJEVSKI KLUB: Igor Duljaj otkrio POSEBNE MOTIVE zašto je navijao za Real u finalu LŠ

Foto: www.profimedia.rs

Fudbaleri Real Madrida potvrdili su zašto su kraljevi fudbala u Evropi pobedivši Dortmund u finalu Lige šampiona za sezonu 2023/24 na Vembliju sa 2:0 i tako došli do 15. titule prvaka Starog kontinenta. Petnaesti trofej Lige šampiona zauzeo je svoje zasluženo mesto u vitrinama ionako već prebogatog muzeja na "Santjago Bernabeu", a kako je teklo samo finale navijači i sportisti i sportski radnici mogli su da pogledaju na organizovanim gledanjima meča na Tašmajdanu u Beogradu, ali i ispred Spensa u Novom Sadu i TC Delta Planet u Nišu.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Nema im ravnih: Fudbaleri Reala

U bravurama Madriđana uživao je veliki broj pravih zaljubljenika u fudbal, u ambijentu koji je bio poput onih na najvećim svetskim događajima. Među gostima našla su se i imena iz sveta fudbala i sporta. Vrhunska atmosfera je vladala i zahvaljući tome što je Real gotovo svih 90 minuta stvarao magiju na terenu i ponovo je obarao rekorde. Jedan od njih je i činjenica da su prvi put u istoriji došli do trofeja u nekom evropskom kupu bez ijedne izgubljene utakmice! Bio je to njihov 13. uzastopni trijumf ove sezone čime su nastavili pobednički niz, dok je "crna tradicija", sa druge strane, zadesila Borusiju - prethodni put su igrali Finale 2013. takođe na Vembliju, kada su poraženi od Bajerna.

Jedan od onih koji su bili na ovom skupu je i Igor Duljaj, donedavni trener FK Partizan i bivši fudbalski as, koji je u ovom takmičenju igrao 25 utakmica u dresovima crno-belih i Šahtjora.

Republika

Foto: Promo foto

Igor Duljaj uživao u meču

- Real je tim za koji sam u finalu navijao iz mnogo razloga. Prvi je taj što se znalo da pobeda Madriđana vodi Šahtjor, moj bivši klub, u UEFA Ligu šampiona direktno. Drugi je taj što sam igrao protiv Reala i zaista, to je "kraljevski klub" u svakom smislu. U prvom poluvremenu utakmice Dortmund je bio konkretniji i stvorio je više šansi, ali presudilo je to što je Real prvi postigao gol. To im je pomoglo da nametnu svoj ritam i drže kontrolu do kraja - rekao je Igor Duljaj nakon pogledanog finala na događaju koji je u noć za pamćenje pretvorio Heineken, jedan od sponzora elitnog takmičenja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading