ŠOK U SRPSKOM FUDBALU: Ovakva situacija se nikada nije dogodila u Superligi!

Autor:

Sport

06.05.2024

15:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo do sada nije viđeno.

ŠOK U SRPSKOM FUDBALU: Ovakva situacija se nikada nije dogodila u Superligi!

Foto: Starsport

Do kraja Superlige Srbije ostalo je još četiri kola, a u donjem delu tabele vodi se velika bitka za opstanak. Radnik iz Surdulice je siguran putnik u Prvu lige Srbije, a ekipe koje još uvek mogu da se nadaju opstanku u elitni rang su Železničar iz Pančeva, Javor, Voždovac, IMT i Spartak Subotica. 

Zmajevi su ove sezone dosta razočarali pošto su od ekipe koja se borila sa Evropu prethodnih takmičarskih godina, spala na tim koji se grčvetio bori za opstanak. Voždovac naredno kolo igra protiv Pančevaca i to će sigurno biti zanimljiv meč, pošto obema ekipama gori pod nogama. Utakmica se igra u utorak sedmog maja od 19.00 časova na Krovu. Međutim, postoji jedna zanimljiva situacija koja se nikada nije dogodilo u srpskom fudbalu.

Naime, pored Voždovca, domaće utakmice na Krovu još igraju i fudbaleri IMT-a. Upravo Traktoristi svoj meč protiv Novog Pazara istog dana igraju na Krovu, što se do sada nikada nije dogodilo da se sva meča istog dana igraju na istom stadionu. Svakako biće zanimljivo videti ishod ova dva susreta koji će odrediti dalju sudbinu ovih timova koji se svim silama bore da ostanu među elitu. 

Verovatno svi fudbalski fanatici i ljubitelji Superlige sa velikim nestrpljenjem iščekuju sutrašnji dan kako bi sa velikim uživanjem pratili ova dva meča. Pred ovim ekipama je veoma težak zadatak, a sigurno će dati sve od sebe kako bi došli do cilja, a to je opstanak, a sa druge strane da zadovolje navijače koji će doći da pruže podršku na popularnom Krovu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading