MBAPE VEĆ OBEZBEDIO DOM U MADRIDU! SVE PRŠTI OD LUKSUZA: Francuz kupio BEJLOVU kuću, a kada vidite ŠTA SVE ide uz nju NEĆE vam biti dobro (FOTO)

Autor:

Sport

30.05.2024

09:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nema čega nema...

MBAPE VEĆ OBEZBEDIO DOM U MADRIDU! SVE PRŠTI OD LUKSUZA: Francuz kupio BEJLOVU kuću, a kada vidite ŠTA SVE ide uz nju NEĆE vam biti dobro (FOTO)

Foto: www.profimedia.rs

Nakon završetka uspešne epizode u PSŽ, Kilijan Mbape uskoro će započeti svoje novo poglavlje kao deo Real Madrida. Iako se još uvek čeka zvanična potvrda ovog transfera, francuski fudbaler već je pronašao svoj novi dom u elitnom kvartu La Finka u prestonici Španije.


Mbape je nedavno navodno od Gereta Bejla kupio velelepnu vilu koja se prostire na impresivnih 1.200 kvadratnih metara. Ova nekretnina nudi sedam spavaćih soba, 11 kupatila, terase, teren za golf, bioskopsku salu, đakuzi, zatvoreni i otvoreni bazen, terene za fudbal i košarku, kao i parking za šest automobila, ma, da vam se zavrti u glavi... Ono što je posebno zanimljivo jeste činjenica da je Mbape odlučio da odmah kupi ovu luksuznu vilu umesto da je samo iznajmi, što jasno ukazuje na njegovu dugoročnu nameru da ostane u Madridu.

Kako to izgleda možete videti na slikama iznad, ali 11 miliona evra definitivno vredi...

Pored toga, činjenica da će postati komšija sa nekadašnjim zvezdama Real Madrida kao što su Kristijano Ronaldo, Serhio Ramos i Karim Benzema dodatno naglašava prestiž ovog izbora lokacije za novi dom.


Iako se još uvek čeka zvanična potvrda transfera, Mbapeova odluka da već sada kupi ovu luksuznu nekretninu u Madridu jasno ukazuje na njegovu posvećenost i spremnost da započne novo poglavlje u karijeri kao deo Real Madrida. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading