"ORLOVI" SLETELI U BEČ! Srbija u utorak igra protiv Austrije!

Autor: Dražen Ostojić

Sport

03.06.2024

15:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dobro raspoloženje u Piksijevom timu.

"ORLOVI" SLETELI U BEČ! Srbija u utorak igra protiv Austrije!

Foto: fss.rs

Fudbalska reprezentacija Srbije se priprema za predstojeći prijateljski meč sa Austrijom, koji će se odigrati u utorak uveče na stadionu "Ernst Hapel" u Beču.

Prethodno, "orlovi" će odraditi poslednji trening u ponedeljak od 18 sati, kako bi bili u top formi za susret sa austrijskom selekcijom. Ova utakmica predstavlja važnu priliku za reprezentaciju Srbije da isproba taktiku i formaciju pred predstojeće Evropsko prvenstvo.

Evropsko prvenstvo će se održati od 14. juna do 14. jula u Nemačkoj, a izabranici selektora Dragana Stojkovića Piksija će se takmičiti u Grupi C, sa reprezentacijama Engleske, Danske i Slovenije. Ipak, fudbaleri Srbije su pokazali da imaju kvalitet i borbenost, te se nadaju da će ostvariti uspeh na šampionatu Evrope.

Republika

Foto: fss.rs

Selektor Srbije Dragan Stojković Piksi

Nakon duela sa Austrijom, "orlovi" će se pripremati za još jedan prijateljski meč, ovog puta sa Švedskom. Utakmica je zakazana za osmi jun i odigraće se u Stokholmu. Ovo će biti prilika da selektor vidi kako se ekipa snalazi protiv još jednog jakog protivnika pre odlaska na Evropsko prvenstvo. Ovaj duel obeležiće oproštaj legendarnog Zlatana Ibrahimovića, pošto će proslavljeni napadač i zvanično završiti igračku karijeru.

Republika

Foto: fss.rs

Sergej Milinković-Savić i Filip Mladenović

Navijači širom Srbije pružaju podršku fudbalskoj reprezentaciji i veruju u njen uspeh na predstojećem Evropskom prvenstvu. Atmosfera u timu deluje pozitivno, a igrači su odlučni da pruže svoj maksimum i ostave srce na terenu. Svi zajedno, sa velikim optimizmom, očekuju da će "orlovi" ostvariti zapažen rezultat i učiniti svoju zemlju ponosnom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading