IDEM DA SE NAPIJEM I DA URADIM TETOVAŽU! Heroj Real Madrida PLAKAO OD SREĆE nakon 15. evro-titule!

Autor:

Sport

02.06.2024

15:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Emocije nakon finala Lige šampiona.

IDEM DA SE NAPIJEM I DA URADIM TETOVAŽU! Heroj Real Madrida PLAKAO OD SREĆE nakon 15. evro-titule!

Foto: www.profimedia.rs

Real Madrid je ostvario ogroman uspeh osvajanjem 15. titule šampiona Evrope. Toni Kros, Luka Modrić, Karvahal i Naćo su se već šesti put popeli na vrh evropskog fudbala, dok je Hose Luis Mato Hoselu sa 34 godine doživeo svoj prvi veliki trijumf.

Karlo Anćeloti je ušao u istoriju fudbala osvajanjem svog petog "ušatog" pehara, čime je postao jedan od najuspešnijih trenera u istoriji evropskog fudbala. Njegovo dostignuće je još impresivnije ako se uzme u obzir da nijedan drugi trener u elitnom takmičenju nije osvojio više od tri pehara.

Ali, junak ove priče je Hoselu, osvedočeni navijač "kraljevskog kluba", koji je sa suzama u očima govorio o velikom dostignuću. Inače, on nije igrao finalni meč protiv Dortmunda, ali je bio heroj polufinalnog dvomeča sa Bajernom, postigavši gol u završnici. 
 

- Meni je ovo prvi put da osvojim Ligu šampiona. Čoveče, ovi ljudi to više i ni slave. Ne mogu ni da vam opišem kako se osećam. Toliko je emocija, toliko toga mi prolazi kroz glavu. Srećan sam što sam mogao ove trenutke da podelim sa porodicom. Moj stariji sin ne prestaje da plače, ovaj mlađi je još mlad da bi shvatio - plakao je Hoselu od sreće.

Njegov zemljak Karvahal načeo je Nemce u finalu, dok je Vinisijus postavio konačnih 2:0. 

- Mnogo sam srećan zbog njega. Ovo mu je šesta Liga šampiona u karijeri, malo igrača na svetu može da se pohvali time. Karvahal je najbolji desni bek u istoriji Real Madrida. Dogovorili smo se da ćemo, ako pobedimo, da odemo zajedno da se napijemo i da se tetoviramo - rekao je Hoselu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading