FENERBAHČE POTVRDIO: Žoze Murinjo novi trener turskog giganta, poznato i kada je promocija čuvenog Portugalca!

Autor:

Sport

02.06.2024

14:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tadić ima novog trenera.

FENERBAHČE POTVRDIO: Žoze Murinjo novi trener turskog giganta, poznato i kada je promocija čuvenog Portugalca!

Foto: www.profimedia.rs

Portugalski fudbalski stručnjak Žoze Murinjo postao je novi trener Fenerbahčea, saopštio je danas turski klub putem društvenih mreža. Ceremonija promocije novog trenera Fenerbahčea zakazana je za 18 časova po centralnoevropskom vremenu.

 

 

Fenerbahče je završio sezonu u turskoj Superligi na drugom mestu tabele, sa samo tri boda zaostatka u odnosu na prvoplasirani Galatasaraj. Ova sezona bila je veoma uzbudljiva za navijače, a dolazak iskusnog Murinja mogao bi da donese dodatnu dinamiku i uzbuđenje u turski fudbal.

Prema navodima turskih medija, očekuje se da Žoze Murinjo potpiše dvogodišnji ugovor sa Fenerbahčeom. Ova vest izazvala je veliko interesovanje navijača širom sveta, koji sa nestrpljenjem očekuju da vide kako će se Murinjo snaći na novom trenerskom zadatku.

Murinjo iza sebe ima bogatu trenersku karijeru, tokom koje je vodio brojne poznate klubove kao što su Roma, Totenhem, Mančester junajted, Čelsi, Real Madrid, Inter, Porto i Benfika. Njegovo iskustvo i uspesi na trenerskoj poziciji čine ga jednim od najcenjenijih stručnjaka u svetu fudbala.

Očekuje se da će Murinjo doneti svoj prepoznatljivi stil i taktiku u Fenerbahče, te da će svojim autoritetom i znanjem doprineti daljem razvoju turskog kluba. Navijači Fenerbahčea već s nestrpljenjem iščekuju početak nove sezone, nadajući se uspesima pod vođstvom iskusnog portugalskog trenera.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading