VELIKE MERE OBEZBEĐENJA UOČI FINALA! Najviše redara u istoriji VEMBLIJA! Policija na svakom ćošku! NEMCI preplavili ulice (VIDEO)

Autor:

Sport

01.06.2024

18:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Real Madrid i Dortmund igraju za titulu.

VELIKE MERE OBEZBEĐENJA UOČI FINALA! Najviše redara u istoriji VEMBLIJA! Policija na svakom ćošku! NEMCI preplavili ulice (VIDEO)

Foto: profimedia

Večeras je na programu veliko finale Lige šampiona u kome se sastaju fudbaleri Real Madrida i Borusije iz Dortmunda. Tim povodom, britanske vlasti su pojačale bezbednost oko londonskog stadiona Vembli kako bi se sprečile neželjene situacije.

Organizatori su angažovali 2.500 redara, što je najviše u istoriji Vemblija, i uložili dodatnih pet miliona funti za bezbednost, uključujući nove ograde, poboljšane brave na vratima i unutrašnju kontrolnu sobu za bolje praćenje ponašanja navijača. Interesantno je da će redari nositi kamere na uniformama kako bi dodatno obezbedili bezbednost.

Metropolitan policija će na dužnosti širom Londona imati 2.000 policajaca, uključujući 400 iz policijskih snaga van grada. Osim na finalu, policija će voditi računa i o bezbednosti u navijačkim zonama i na nepovezanim protestima. Cilj im je da navijači koji dođu u posetu Londonu na ovaj fantastičan događaj imaju bezbedno iskustvo.

Navijači Borusije iz Dortmunda biće smešteni u zoni u Hajd parku, dok će navijači Real Madrida biti na lokaciji u blizini reke Temze. Oba kluba su dobila po 25.000 ulaznica. Interesantno je da će navijačima biti dozvoljeno da uđu na stadion četiri sata pre početka utakmice, umesto dosadašnjih dva sata ranije.

Ka stadionu su već krenuli navijači Borusije, a ovako je izgledao njihov impresivni korteo:

 

 


Očekuje se da će finale biti uzbudljivo iskustvo za sve ljubitelje fudbala, uz pojačane mere bezbednosti koje će omogućiti da se utakmica odigra u miru i radosti navijača širom sveta.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading